Kennel Krokanden

Direktlänk till inlägg 5 mars 2014

Vem är du... vem är jag?

Av Johanna Nordin - 5 mars 2014 10:00

Jag vet, det var en usel överskrift. Men jag lider av överskriftstorka sedan lång tid tillbaka och den ger sig

inte.

Det jag syftade på är att jag vill veta vilka ni är som läser min blogg och varför. Jag behöver inte veta vad ni heter, bor och så utan jag vill veta hur ni kom i kontakt med min blogg, ungefär hur länge ni läst och varför ni följer den. Är ni hästintresserade och då mer än att ni tycker hästar är vackra? Har ni hittat mig via bondeprogrammet och följer mig efter det? Är ni gamla läsare som hängt med sedan innan bonde? Vad är det som gör bloggen så intressant? Är det något ni hoppas få läsa?  


Som sagt, ni behöver inte avslöja eller röja vilka ni är som personer. Jag vill veta varför ni följer just min blogg. Jag har en stadig siffra på runt 70-85 läsare/dag så det vore intressant att veta.


Angående kommentarer så är jag inte jättebäst på att svara och hålla dialog. Dels glömmer jag bort dem och hinner inte svara. Ibland känns det också så konstigt att försöka hålla som sagt just en dialog via en blogg. Ibland känner jag att vissa frågor eller kommentarer finns inte så mycket att svara på. Ibland händer det att jag går in långt senare och svarar men då kanske det inte ens märks   . Det är inte alltid jag har lust att svara på frågor heller. Mest för att jag lämnar ut mycket ändå bara genom att hålla bloggen öppen offentligt.


Jag är tacksam för svar från er!


Vi höres vidare! Har något fantastiskt att stolt visa upp för världen   

 
 
Ingen bild

Cathrine

5 mars 2014 15:56

Jag läser för ja tyck det är roligt att följa dig å djuren :-) Mkt fina bilder å roliga inlägg !! Önska ja hade samma intresse i å skriva å lägga ut bilder !! Vi delar samma intressen ,, hästar å hundar :-) Kram på re

Johanna Nordin

6 mars 2014 13:01

Jag vet ;) Tack för att du svarade, det kanske peppar fler.
kramkram

 
Ingen bild

Frida

5 mars 2014 20:38

Hej! Jag hittade till din sida efter att du varit med i bondeprogrammet.
Blev ju överförtjust i dina shettisar och skaffade själv en sommaren 2012, det är bland det bästa jag gjort!
Läser här på bloggen mest för att få se dina söta små "troll"
Mvh Frida

Johanna Nordin

6 mars 2014 12:59

Hej vad roligt med en shettisläsare! Bra val av ras ;) Jag brukar säga att måste jag sluta med gården kommer jag iaf ha kvar vissa av småttisarna före nån ridhäst om jag har möjlighet. Men man vet ju aldrig vilka kovändningar livet kan ta. Det kan ju räcka med en älg som kutar ut framför bilen...
Tack för att du svarade! Kram

 
Pia

Pia

5 mars 2014 21:50

Har läst sen innan bonde, läser när jag hinner och då oftast flera inlägg. Tycker du skriver väldigt bra och beskrivande. Gillar när folk delar med sig. Är tyvärr själv väldigt dålig på att blogga och uppdatera hemsidan 😕
Kram till dig å alla djuren på gården. PS kalven i hundtäcke är för söt 💜

http://Www.lillablidkulla.n.nu

Johanna Nordin

6 mars 2014 12:56

Hello, jag vet Pia att du är trogen läsare och det tycker jag är kul. Du fanns ju här även innan bonde och den karusellen :) I med och motgångar ;)

Ja hon är ljuvlig!! Charmknodd!

 
Ingen bild

Liza H

5 mars 2014 21:59

Ärligt talat så var det genom bonde söker fru som jag hittade din blogg och inte för att programmet står på min tio i topp lista därför att det äntligen hände något nytt i programmet en kvinna var med som söker en kvinna, inget jag tar för givet när det gäller TV-program :). Jag är inte bitter ....:). När jag sen blev överraskad igen då bloggar inte är min grej, att bloggen faktiskt innehöll något som jag tycker om , djur och inte mode kläder frisyrer :), ja då kikar jag in och läser i mån av tid.


Med vänlig hälsning

Liza H

Johanna Nordin

6 mars 2014 12:54

Haha det är helt ok att varken gilla bloggar eller bonde söker fru :) Själ läser jag aldrig bloggar och tittar aldrig på bonde stort sett. varken före eller efter min medverkan. Ego? Haha tja det är väl upp till var och en att bilda sin uppfattning om. Men jag prioriterar ofta annat före. Och glömmer... Hopplös att minnas tv-program.

Men kul att du gillar min blogg iaf :) Välkommen att fortsätta läsa!

 
Ingen bild

Nettan

6 mars 2014 06:11

Hej Johanna!

Jag hittade din blogg efter Bonde men har fastnat för din hästhållnings skull. :)
Du håller dina hästar och behandlar dina hästar på ett sätt jag gillar. :)
Har själv en tinker (köpt i dec efter typ 20 års uppehåll) och han och jag håller på och lär oss varandras språk som allra argast. Gillar NH och försöker lära mej så mycket som möjligt, där är din blogg en del. :)

Johanna Nordin

6 mars 2014 12:50

Hej, å vad roligt att jag kan inspirera och ge tips :) Då ska jag skriva mer om min hästfilosofi. Det var en av anledningarna att jag frågade. Känns ju meningslöst att lägga ner tid på något i en blogg som tar tid att skriva ihop om det ändå inte egentligen är intressant. Om det mestadels är "skvallerläsare", dvs såna som mestadels är avundsjuka och vill ha en snackis :P

Själv är jag ingen NH människa, har aldrig riktigt satt mig in i det utan gör på mitt sätt. Ska berätta mer om det :)

Kul att du börjat med häst igen! All lycka till!

 
Ingen bild

Trogen läsare ;)

6 mars 2014 11:27

Är en trogen läsare av din blogg sedan länge.:) Började följa din blogg för att du hade Springer Spaniel uppfödning. Har själv en Springer Spaniel. Har läst din blogg och sedan följt dig i "Bonde". Har inget hästintresse, mer än att dom är otroligt vackra djur!
Jag följer din blogg för att jag tycker att den är så härligt att läsa att du är ärlig och skriver vad du tycker! Jag är imponerad av dig som person att du står för dina åsikter och att du går din egen väg! Så fortsätt skriv!!! :)
Kramar ...

Johanna Nordin

6 mars 2014 12:45

Å vad roligt. Jag har inga planer på att sluta skriva. Har alldeles för mycket skrivklåda för det. Har försökt men inte lyckats ;)
Det är bara så himla kul att veta varför folk läser. Det är ju mycket dagbokför min egen skull, men det ät ju alltid roligare om jag har ett hum om vad folk gillar att läsa.
Tack för att du tog dig tid att svara :)
Kram

 
Ingen bild

Mysan

6 mars 2014 13:00

Har alltid zappat förbi Bonde söker något, MEN blev såklart nyfiken när det skulle vara med en tjej som vill hitta en riktig fru! Fastnade för din härliga personlighet, man blev verkligen glad av dig (det man fick se på tv). Hittade sedan bloggen av en slump, och intresse för djur och hästar har alltid funnits och då blev det bara så att jag följer bloggen, tittar in någon gång per vecka och hoppas på nya inlägg och fina bilder!

Johanna Nordin

6 mars 2014 13:06

Tack för att du svarade! Jag är nog rätt trevlig även om jag har humör och ibland är brutalt ärlig. Jag klarar inte av falskspel utan vill lägga korten på bordet även om det är jobbigt. Men bara för det har jag väl inte alltid rätt.... tyvärr ;) hehe

Hoppas du vill fortsätta kika in med jämna mellanrum :) Roligt att glädja nån.

 
Ingen bild

Maja

6 mars 2014 16:58

Det var mest en slump att jag hittade din blogg..och det var innan bonde söker fru, surfade runt och provläste lite bloggar och fastnade för ditt sätt att skriva...rakt och ärligt och utan "knussel", så det har bara blitt så,att jag har följt din blogg till och från😃 Har ej ngn häst eller hund, är tidigare hundägare, skulle gärna vilja ha en, men då jag jobbar heltid så funkar inte det..får bli med hund när jag blir panschis helt enkelt😃

Ha en fin dag! Kram

Johanna Nordin

7 mars 2014 12:25

Å jag vet precis hur du känner med heltid och hund, det är ett gissel. Been there, done that som man säger.
Kul att du gillar bloggen och tack för svaret! :)
Själv ska jag resa när jag blir panschis. Det är sånt som är svårt nu. Men vi får väl se hur det blir med den saken, jag kanske blir en lortig tant med alldeles för många katter ;) Hahaha!

 
Ingen bild

Inger

6 mars 2014 19:58

Hej Johanna!
Minns faktiskt inte när, och hur, eller varför jag började kolla din blogg, men det måste vara före din tevemedverkan. Jag fastnade för din raka och ärliga framtoning och ditt sätt att behandla och respektera dina djur och har se´n fortsatt läsa. Är själv fd kobonde och hästmänniska med långt "lantliv" i verksamhet och utbildning. Jodå, jag gillar naturligtvis fortfarande hästar, men saknar möjlighet att driva mitt intresse såsom nu varande 61-årig kvinna och eländigt utsliten. Skaffade min första islandshäst på 80-talet och saknar dem alla fortfarande.
Önskar dig allt gott i livets krumbukter! =)

Johanna Nordin

7 mars 2014 12:20

Tack vad roligt! Ja gudars utsliten kommer jag också bli men den dagen.... Det hör nog gårdslivet till skulle jag tro. Allrahelst hästinriktat. Inom lantbruket har de ju så mycket datastyrt och hjälpmedel nu för tiden. Själv släpar jag mina femtioelva vattenhinkar om dagen. Men det är nog för att jag är för glömsk att komma ihåg att köpa en vattenpistol ( haha nej ingen leksak förstås) och dessutom lat att dra in slangen efter mig. Som att det skulle vara jobbigare än bärandet :/ Ibland är jag knäpp!

 
Ingen bild

Ida

6 mars 2014 21:19

Hej Johanna!
Ville bara säga Hej! Jag är också en av dom som läser din blogg! Det är så roligt att se hur du uppfyllt din dröm. Jag lärde ju känna dig under hundtiden, långt före både hästar och bonde!
Stor kram //Ida
Ps. Mantra hänger med fortfarande. Hon blir 11 år i maj och fortfarande pigg och glad, peppar, peppar.

Johanna Nordin

7 mars 2014 12:15

Men Gud vad roligt Ida! Läste din kommentar innan jag somnade och fick svårt att somna :) Vi måste återta kontakten hörru :) Har bytt telefoner och annat och har inte kvar ditt nr.
Å fina Mantra! Still going strong! Själv har jag en egen Kaisa nu, hon slemmar dock inte som din ;)
Kramar tillbaka!

 
Ingen bild

Glader

6 mars 2014 23:06

Hej,
Jag hittade din blogg efter "bonde" och har fortsatt läsa sen dess. Jag tycker du skriver både underhållande och väldigt rakt och ärligt, och det är så befriande med någon som vågar stå för sina åsikter på ett sådant sätt...att det inte är så ytligt som mycket annat i bloggvärlden. Jag är själv en stor djurälskare, så det är även kul att se alla dina bilder från din vardag på alla söta och fina fyrbenta och all natur. Ha det riktigt fint i stugan! :)

Johanna Nordin

7 mars 2014 12:12

Hej, vad roligt att den uppskattas så. Det är ju jätteroligt :)
Mycket är väldigt tillrättalagt på nätet. Som att folk inte skulle fatta att alla har upp och nedgångar, med och motgångar, pms-dagar, skitigt hemma, kaos, rutten ekonomi ibland, gräl och annat som hör livet till. Många vill bara visa upp en rosa fantastisk hitta-på-värld där de är superhurtiga, vackra om naglarna och äter lyx och reser till spännande ställen.... Jag försöker hålla mig här nere på jorden och törs erkänna att mitt liv för tillfället är skitigt och kaotiskt. Ska berätta om varför :)

 
Ingen bild

vänersborgstjej

7 mars 2014 00:42

Hejsan
Såg dej på tv, skickade in ett brev, blev tyvärr inte uttagen, men började följa din blogg, gillade det du skrev och fortsatte helt enkelt att kolla till dej, jag lever ett liknande liv, med hundar, hästar.
Tycker att du verkar charmig o sund, fortsätt med det.

Johanna Nordin

7 mars 2014 12:05

Jaha där ser man :) Tack för att du svarade. Charmig får någon annan avgöra om jag är än jag själv, sund kan jag inte hålla med om ;) Äter alldeles för mycket skräpmat :O Fast man kan ju va sund på olika sätt förstås. Så jag kommer nog fortsätta va så här, är alldeles för besvärligt att ändra sig vid min ålder.... hihi

 
Ingen bild

Ullis

7 mars 2014 11:04

Följer din blogg till och från sedan ca 2 år tillbaka. Har blivit mer och mer sedan vi var och provred hos dig. Gillar ditt genuina intresse för dina häst och fina sätt att vara. Även ett plus att du är väldigt vacker också. Ser fram emot ridlekis till våren.

Johanna Nordin

7 mars 2014 12:02

Hej! Vad roligt! Jag längtar också efter rdlekis :) Måste bara uppdatera hemsidan nångång ;) Ska göra det idag eller i helgen. har sagt det alldeles för länge så ska det bli nått måste jag sätta fart.

 
Jossan

Jossan

7 mars 2014 14:10

Jag, som så många andra, fastnade för dig när jag såg dig i rutan. Jag har inte läst någon blogg tidigare och är riktigt dålig på att uppdatera min egen, vilken jag egentligen startade efter påtryckningar från jaktvänner. Jag är ingen bloggtjej helt enkelt.:) Först var bara tanken att kika in till dig lite men jag har blivit kvar och missar nu inte ett inlägg. Jag gillar sättet du skriver på, du har en fin ballans mellan vad som är okey att dela med sig av och vad man håller privat, det gillar jag. Bloggen innehåller många fina bilder och du speglar naturen på ett härligt sätt. Själv jagar jag och har hund men är inte direkt intresserad av hästar, dock har jag lärt mig en del om allt från fölning till gångarter under tiden jag följt dig. Du har breddat min kunskap och det tackar jag för :).

http://jaktupplevelser.blogg.se

Johanna Nordin

7 mars 2014 14:23

Vad roligt med en jaktblogg från en tjej! Den måste jag följa! Jag var inbiten hundtjej innan gården och framför allt inriktad på jakt. Men settern blev skotträdd och jag har aldrig hunnit med jägarexamen pga valpar och unghundar och heltidsjobb. Har gått med hund på jakt, är viltspårdomare och startat jaktprov. Nu känns det som dödakvoten blir alldeles för uppfylld här ändå med sjuka och gamla djur så jag är inte så lockad längre ;) Men det är fortfarande på något sätt en stor del av vem jag är. Hund-Johanna med jaktintresse :)

 
Ann

Ann

7 mars 2014 18:12

Hejsan Johanna. Jag följer din blogg sedan du var med i Bonde programmet. Läser dock inte bloggen därav utan för att du har så fina foton på dina djur och tycker om dina berättelser om livet med dem på gott och ont. Kan inte alltid vara lätt att få ihop allt med tusen saker som måste göras men tacksamt säkert när du får känna djurens tacksamhet mot dig via gos& kel. Jag har växt upp med lantliv, djur (kossor och grisar mestadels & minkar) och vet hur det kräver mycket av en.Tidiga morgnar, tunga lyft, sjuka djur etc Fortsätt blogga Johanna för du skänker så mycket i skrift och bildform av det liv jag inte längre har möjlighet att leva i. Sänder en kram och vore du här fick du en riktig sådan ;)

http://www.nogg.se/sestockholm

Johanna Nordin

8 mars 2014 12:44

Hej! Det är ok att läsa bara pga bonde, det är en del av efterdyningen eller hur jag ska säga :) Men härligt att jag kan få lantlivet in i Stockholm!
Visst kräver det mycket och inte sällan anpassas livet efter djuren och saker måste planeras och styras om. Igår kväll var en sån kväll. Jag såg fram mot en lugn fredagskväll framför tv och skulle skynda mig ut och göra klart innan tv och släppa in efter tv. Tjofadderittan - strömavbrott!

Hälsa Stockholm. Ibland saknar jag det enkla, iaf enklare, livet där ;)

kram

 
Ingen bild

Tessa

7 mars 2014 22:16

Jag hittade bloggen när jag kollade runt efter information om dig eftersom jag hört om din ridskola. Det jag har läst på bloggen och även på hemsidan stämmer väl överens med min filosofi kring barn och hästar. Åker hellre till dig som ligger 30 minuter bort än ridskolan 7 minuter hemifrån. Vill att mina barn ska lära sig rida och sköta hästar i rätt storlek från början. Ett stort bonus hos dig är alla andra djuren som finns och att du alltid är glad.
Bloggen är rolig att läsa och bjuder på mycket klokheter.
Tessa med Viktor och Camilla

Johanna Nordin

8 mars 2014 12:38

Ja nu blir det förhoppningsvis ännu lite trevligare övriga djur med flasklammet och flaskkalven :) Hon har börjat stångas på lek men jag jobbar på att få bukt med det. Känner mig lite villrådig bara hur man korrigerar en ko? Fick rådet att stampa hårt i golvet, funkade bara första gången. Nu stampar jag säger nej samtidigt och ger henne en kospark om hon inte lyssnar. Det går inte ha en stångande köttkossa!
ser framemot våra nya äventyr med barn och hästar! Tack för allt beröm! Vi ses!

 
Ingen bild

Maria Österberg

8 mars 2014 10:25

Började läsa för många år sedan, när jag höll på med springer. Har varit med sen du bodde i Stockholm!!
Känns nästan som jag känner dig!!

Johanna Nordin

8 mars 2014 12:34

Oj vilken trogen läsare! Å då var du med vid mina första inlägg, alla med och motgångar. Det är verkligen länge sen jag började blogga och mycket har hänt.
Ha det gott! Ja har man hängt med från början så har man nog lärt känna mig lite :)

 
Ingen bild

frida

8 mars 2014 17:03

Hej svejs….

Du skriver på ett sånt sätt så jag bara vill läsa mer, och jag har väldigt svårt för att fastna för något, kanske därför jag inte läser så mycket böcker, jag vill fastna direkt inte dö läsa hundra sidor.

Jag fastnade just för din blogg för att du har ett trevligt sätt att utrycka dig på, en blandning av allvar och humor, kul att följa ditt arbete på din gård, ditt enorma engagemang, energin, glädjen, men också kraften och styrkan att ta lärdom utav livet, som man lär sig av hela tiden. Sen är det kul att du har fina bilder, en bild kan ju tala för sig själv.
Om du fortsätter att skriva på bloggen så fortsätter jag gärna att läsa, om jag får??
Har läst din blogg sedan din medverkan i tv, men hade gärna upptäckt den tidigare:)

Varma lyckönskningar med din gård.

Kram till dig

Johanna Nordin

8 mars 2014 18:56

Hej, såklart du får! Jag var mest nyfiken för på nått vis känns det roligare om jag har ett hum om vilka som sen läser.
Ja GötaPetter, livet är fullt av lärdomar! Men en dag blir man nog vis ;)
Kram tillbaka!

 
Ingen bild

Maja

9 mars 2014 09:21

Hej
Hittade din blogg efter Bonde söker fru.Har sedan blivit en återkommande läsare. Är själv uppväxt i den värmlänska skogen i en liten by nära norska gränsen,med massa djur. Men bor numera i en medelstor stad i Dalarna..

Johanna Nordin

13 mars 2014 00:46

Härlig uppväxt låter det som med alla djur :) Själv samlade jag på gräshoppor och nyckelpigor som jag gav namn. Vi hade hund och jag köpte olovandes en kanin som jag släpade hem med bur och allt på bussen.
Tack för ditt svar :)

 
Ingen bild

Karin Västerås

9 mars 2014 22:54

Hej!
Är stor "Bonde söker fru" fantast och hästtjej sedan barnsben. Följer även bloggarna "Charlottes värld" och Carina Tropp från Bonde. Fantastiskt med alla bilder på söta ponnyer och Rigmor är ju urgullig. Du ser ju ut som modell i reklam för vitaminer också. :-)

Vi har lite olika inställning till hästarna, där jag uppfattar det som om du personifierar dem mer än jag gör. Intressant att läsa om någon med annan inställning än jag. Jag bor i villa och tycker att det är härligt att följa vardagen på landet och hästarna. Har dock respekt för allt jobb... Ska bli spännande att se hur du ut-/avvecklar gården. (Du skriver om att plugga etc.) Gärna många bilder på ponnyerna för min del.

Hälsningar, Karin

Johanna Nordin

13 mars 2014 00:42

Tack...haha nej nån vitaminbomb är jag knappast :D Men det trevligt att höra att någon tycker det ser ut så. Fast just nu liknar jag nog mest ett rynkigt grått askfat i ansiktet efter för lite sömn med gråtande småbarn ;)
Jag tänkte skriva lite mer om hästträning när andan sätter in. ka försöka klämma in lite ponnybilder, tycker bara det är förfärligt pinsamt att många är runda ommagarna med sin trivselvikt. men som jag vart inne på tidigare har jag skäl till att de ser ut så. Men folk, hästfolk generellt, är väldigt sällan snälla i sina granskningar och ofta otroligt skadeglada och kritiska....
Tack för att du tog dig tid att svara :) Det uppskattas.

 
Erica

Erica

10 mars 2014 11:01

Jag läser för att jag tycker du har ett intressant, spännande och roligt liv tillsammans med alla dina djur! Har haft häst hela mitt liv, men inte sen 3-4 år tillbaka. Satsar helt på hund nu för tiden, och har svårt att hinna med annat. Men älskar alla djur! Ditt sätt att skriva så öppet och ärligt, samt blanda in bilder och alla händelser gör det till underbar läsning. Fortsätt med det du gör, och jag är så tacksam att du delar med dig. <3 Kram Erica

http://www.staffoholic.se

Johanna Nordin

13 mars 2014 00:35

Jag har inga planer på att sluta. Allra minst nu när jag fått så mycket trevlig respons och vet iaf några bakom läsarsiffrorna :)
Jag vet det är näst intill omöjligt att hålla igång både häst och hundintresse. jag valde bort häst för hundarna tidigare i livet. Nu har jag fått göra tvärtom. Fast skillnaden är att jag nu kan ha hundar men då enbart till sällskap, rätt odrägligt sällskap emellanåt. De har liksom blivit rätt så... låt mig säga...att de lider brist på uppfostran. Men de lider inte av det och inte jag heller. Inte mitt nuvarande jag. För några år sedan hade jag väldigt lydiga hundar och höga mål. Det var då. Jag hinner inte nu. Men efter en dag i stallet somnar de ovaggat och de är med mig om dagarna.
tack för att du tog dig tid att svara :) kram

 
Ingen bild

Anniette

10 mars 2014 12:10

Hejsan! Jag följer din blogg sen då jag av en vän fick veta att en hon sålt en ponny till skulle vara med i "Bonde". Fastnade då jag har minishetland själv, och tog senare kontakt med dig då du var fundersam angående en färg på ett föl, (arbetsskada hos mig, = IDkontrollant) Gillar ditt sätt att skriva om fram och motgångar med de fyrbenta,och kan röras till tårar i igenkännande. Delar din glädje då ett sjukt djur tillfrisknar av din vård,likväl som jag blir ledsen då ett annat blir sjukt. Svär för mig själv då du har trassel med strömavbrott eller vatten som fryser sönder. Din blogg är intressant och läsvänlig genom ditt sätt att berättta om livet på gården med alla fyrbenta, och du har ett fängslande sätt att ytrycka dig på, jag är helt enkelt fast i din blogg ;-)

Johanna Nordin

13 mars 2014 00:28

Kul :) Ja färger och sånt kan vara wtt gissel emellanåt. Man kanske ska satsa på enbart svarta föl ;) Nej huga inte min stil, jag vill ha variation. Men framför allt en trevlig häst såklart!

 
Ingen bild

Emma

13 mars 2014 07:14

Hej!
Trillade in på din blogg för många år sen långt innan bonde. Har själv både springrar och shettisar och allmänt djurtokig så ja tycker de är kul att läsa din blogg och titta på fina bilder.

Johanna Nordin

13 mars 2014 09:39

Titta en till gammal läsare, roligt :)

 
Ingen bild

Marika

13 mars 2014 17:49

Hej.
Jag började läsa din blogg efter att du var med i bonde söker.
Mestadels för att det var spännande att följa dig och djuren mer. Du skriver så bra och dit liv på gården är intressant att läsa om, så jag är så glad att du kommit igång igen med bloggandet igen efter uppehållet :)Det är mycket som händer runt dig med alla djur både lyckligt och olyckligt, så ibland har jag suttit med tårar framför datorn. Din flytt var spännande!! Jag tycker om att läsa om dina hundar, jag beundrar att du kan ha så många. Sen dina hästar är väldans fina. Fantastiskt fina av dig att ta hand om shv hästarna, sånt berör. Du håller inga turridningar längre va? Jag och min sambo har stuga i Storvik så då hade jag tänk om vi skulle gjort något roligt när vi är uppe.
Oj vad luddigt hela min kommentar blev:)
Ha en bra vår och hälsa alla djuren :)
Med vänlig hälsning Marika

Johanna Nordin

18 mars 2014 14:52

Hej, nej just för tillfället har jag ingen turridning. Satsade på ponnyridskolan och kände att jag kan inte samla hästar på hög som bara skapar dåligt samvete så jag valde sälja bort ett flertal och några har tyvärr blivit sjuka eller skadade. Men man vet aldrig. Drömmer fortfarande om det då jag tycker det är fantastiskt roligt.
Troligtvis kommer jag hålla öppet i sommar. Skulle haft öppet redan förra sommaren men det fick akut ställas in tyvärr.
Så luddig tycker jag inte din kommentar var, jag kan nog vara värre ;)

 
Ingen bild

Ida

18 mars 2014 14:00

Hej!

Ja du, nä du!
Jag måste trillat över din blogg när jag googlade på allt möjligt, kände säkert igen dej från bonde..

En dag för ett år sen ändrades mitt liv, en sjukdom kastade omkull tillvaron, min planerade tillvaro som va utstakad..
Det blev många timmar nerbäddad i sängen med telefon som ända sysselsättning!

Jag skull spara energi!
Spara?!?
Jag vill slösa! Göra roliga saker! Leka med mina barn!

Hur som så fastnade jag för din blogg,
För den ger energi :)
Du beskriver en fin vardag, med en väldigt fin relation till djuren, där du förmedlar kärlek, respekt och trygghet :)
Det upplevs äkta!
jag tolkar dej som en människa som går din väg, gör det du tror på!
Det är starkt!

Att få följa ditt liv är som att åka på utflykt från min vardag!

Tack för det :)

Njut av dagen, stanna upp å va stolt för den energi du delar med dej

Ida

Johanna Nordin

18 mars 2014 14:45

Men nu blev jag mållös. Vad fantastiskt att få höra att min blogg kan vara så betydelsefull för någon i en sån situation som din. Tack, det är väldigt känslomässigt stort att veta att det jag skriver har ett värde.
Hoppas att du kan och orkar leka med dina barn snart igen om det inte redan är så! Tack snälla för en så varm kommentar. Den kommer jag leva länge på:)
Kram

 
Ingen bild

Maria

26 mars 2014 09:16

Hej.
Hittade din blogg när jag letade info om shettisföl.
Väntar vårt första i början på juni.
Har förut haft ett antal travföl men det är några år sedan.
Började läsa bloggen och kunde inte sluta.
Du skriver bra och man ler hela tiden.
Jag är djuroman och läser nu till hundskötare.
Har två hundar och får förhoppningsvis valpar i början på sommaren.
Ha de gott!

Johanna Nordin

29 mars 2014 00:31

Kul med shettisföl! Lycka till! Alltid lika spännande att se vad som kommer ut. Hundskötare? Visste inte att det fanns ens som utbildning. Intressant! Vad många roliga utbildningar det finns.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Nordin - 4 augusti 2019 21:57

Av Johanna Nordin - 8 september 2016 11:51

Hej på er! Jag borde skrivit det här för länge sedan. Jag har inte tiden att skriva blogg. Det tar för mycket tid helt enkelt även om jag saknar det jättemycket! Jag har valt att istället öppna min fb till offentligt på sånt som ändå skulle visats el...

Av Johanna Nordin - 20 mars 2016 12:12

Förra inlägget blev bara massa babbel. Nu blir det bilder med tillhörande text. Inte i kronologisk ordning. Jag har ju valt bilder från en hel vinter. Fjällbäckens Sarv   Hej en lammkorv tack! Grynet och Leo på väg ut i ladan för hopp ...

Av Johanna Nordin - 4 mars 2016 13:34

Nu var det banne mig länge sedan sist. Har inte haft varken tid, ork eller ens lust att skriva blogg. Funderade faktiskt på att ta ett avskedsinlägg för några veckor sedan men jag testar ett tag till. Det som får mig att vilja sluta är att det finns ...

Av Johanna Nordin - 8 januari 2016 13:41

Då och då får jag frågan om hur djuren klarar kylan. På facebook cirkulerade ett blogginlägg där någon skrev om hästar och kyla, täcke eller inte och vad en forskare kommit fram till. Jag ska återkomma till det. Djuren klarar kylan bra. De är skapt...

Presentation

Fråga mig

96 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards