Kennel Krokanden

Alla inlägg den 5 mars 2014

Av Johanna Nordin - 5 mars 2014 10:00

Jag vet, det var en usel överskrift. Men jag lider av överskriftstorka sedan lång tid tillbaka och den ger sig

inte.

Det jag syftade på är att jag vill veta vilka ni är som läser min blogg och varför. Jag behöver inte veta vad ni heter, bor och så utan jag vill veta hur ni kom i kontakt med min blogg, ungefär hur länge ni läst och varför ni följer den. Är ni hästintresserade och då mer än att ni tycker hästar är vackra? Har ni hittat mig via bondeprogrammet och följer mig efter det? Är ni gamla läsare som hängt med sedan innan bonde? Vad är det som gör bloggen så intressant? Är det något ni hoppas få läsa?  


Som sagt, ni behöver inte avslöja eller röja vilka ni är som personer. Jag vill veta varför ni följer just min blogg. Jag har en stadig siffra på runt 70-85 läsare/dag så det vore intressant att veta.


Angående kommentarer så är jag inte jättebäst på att svara och hålla dialog. Dels glömmer jag bort dem och hinner inte svara. Ibland känns det också så konstigt att försöka hålla som sagt just en dialog via en blogg. Ibland känner jag att vissa frågor eller kommentarer finns inte så mycket att svara på. Ibland händer det att jag går in långt senare och svarar men då kanske det inte ens märks   . Det är inte alltid jag har lust att svara på frågor heller. Mest för att jag lämnar ut mycket ändå bara genom att hålla bloggen öppen offentligt.


Jag är tacksam för svar från er!


Vi höres vidare! Har något fantastiskt att stolt visa upp för världen   

Ovido - Quiz & Flashcards