Kennel Krokanden

Alla inlägg den 6 april 2013

Av Johanna Nordin - 6 april 2013 11:53

Igår gjorde jag nått som jag aldrig kunnat tänka mig tidigare. Jag gick ut på krogen ensam! Funderade på det hel veckan men gå själv och dessutom bara kunna dricka vatten och cola för att kunna komma hem kändes sådär lockande. Glöm att det går att ta nattbuss hem till mig mig! Går inte ta buss ens överhuvudtaget förutom kl 8 och 17 typ, men då får man ändå gå en bra bit utan gatlysen förstås den mörka årstiden. Kom in från stallet och hundpromenaden strax innan åtta på kvällen. Då hade jag dessutom bara ätit en tallrik fil ochmassa fikabröd under dagen. Hovslagaren Anna och hennes kompis Roger var här och då fikade jag med dem. Roger var gullig och bytte lysrörsarmaturer i stallet då två gått sönder. Jag trodde bara själva lysröret gått sönder med det visade sig att på ena hade glimtändaren smält och börjat brinna!!! Jösses! Stallbrand är det sista man vill ha! Och jag som sov där nyligen också... Hade stallgången tänd vad jag minns. Får försöka byta ut de andra också nu snarast. De är gamla och de nya varianterna har inte glimtändarfunktion. Känns lite säkrare med nya grejer. Sen kom Patrik och då blev det en fika till   . Jag gillar att fika! Tur jag har ett rörligt jobb om dagarna, annars skulle jag bli klotrund   . Inte för att jag är trådsmal men det är faktiskt inget jag eftersträvar heller. Lever hellre gott med några kilo för mycket än späker mig och staffar mig. Fy sånt tråkigt liv! Var så roligt häromdagen när min pappa ringde en tidig förmiddag. "-Vad gör du?" jag:" -Fikar med Ingrid". SEn ringde han lite senare i annat ärende (jo vi har rätt tät kontakt) "- Vad gör du?" "-Fikar med Lena"   .

HUr som helst så var det inte så att jag ljulade runt av lycka att hoppa in i duschen, svida om till finkläder och sminka mig för att åka bil 45 minuter till Gävle och gå in på klubb ensam. Är livrädd att jag skulle bli för trött och yr med det. Hur skulle min hjärna som redan snurrar klara av sån miljö? Var mest sugen på att åka till macken och köpa en påse chips och kolla på lets dance. Som alla andra par, barnfamiljer, ensamma, uttråkade, slutjobbade fredagströtta slitna tråkiga människor   . Hade kontakt med Emilia på fb. Hon tjatade på mig men droppen blev när Helena, min granne, skrev nått om hästarna hade hon koll på. Hästarna klarar sig, det var inte där skon klämde. Det var latmasken, ensamseglaren mm i mig. Framför allt den där latmasken. Men jag skulle djävlar visa dem! Inte sitter jag hemma för att glo på djuren bara! (fast det är himla mysigt och jag gör det mer än gärna!). Men tack Helena att du petade på en öm tå   , utan din kommentar hade jag suttit kvar.Ibland behöver man en spark i achlet rent ut sagt   . Så jag gjorde allt det där till tonerna av en gammal cdskiva med Orups samlingslåtar. 90-talet here I comeback!

Det fick lov att bli en mac donlads på väg in. Nått måste man ju äta, säger hon som älskar Mac Donlads   . Hittade en perfekt p-ficka alldeles vid stortorget. Där ingen annan vågat klämma sig in. Jovars 17 år i Stockholm satte sina spår och kan man fickparkera med hästsläp med häst i är en liten trång lucka inga bekymmer   . Ville gå så kort bit som möjligt när jag skulle hem. Har en fantastisk livlig fantasi som inte alltid är till min fördel. Tog till exempel ut pengar på ICA för några dagar sen. En "skum" kille stod bakom mig och tillade skumt på mig. När jag skulle hoppa in i min bil kom den skumma killen ut till sin skumma bil och tittade skum på mig igen. Jag körde iväg och den skumma killen följde efter mig! Han tänkte råna mig! Preja mig av vägen,skjuta in min bakruta eller däck... Körde som en galning hem över skogen! Har sett alldeles för många kriminalserier   . Stackars kille, lyckligt ovetande dock, svängde säkert åt annat håll i första rondellen och någon annan hamnade bakom mig....

Det är som de där älgarna som jag är övertygad om kommer katatesparka ner just mig när jag är ute och rider. Eller hur?   

KOm fram till gayklubben vid 23 snåret. Heldött typ. Umgicks en stund med Emilia och hennes 18-åriga kompisar men gick sen till baren för barhäng och ett glas vatten. Jag ville inte limma på dem hela kvällen. De är jättegulliga och snälla men syfte att träffa folk sjunker ju drastiskt att som snart 40-åring sitta i ett tonårsgäng. Tror att de har roligare utan tant Johanna också så det är nog högst ömsesidigt. Nu gick jag inte ut med syftet att träffa någon varken för förhållande eller ragg för kul för stunden. Alldeles för kompilcerat med engångsligg. Nä inte min grej. Jag är för bekväm och ointresserad. Jag ville spara min chipspåse till ikväll istället. Ut och se folk. Prata lite med människor.Hade inga förhoppningar och från början var det rent ut sagt skittråkigt. Jag är inte den heller som går framoch säger hejoch börjar prata. Nog för att prata är min grej men jag är livrädd att nån ska tro jag stöter på dem. Jag är otroligt långsam på att bli kär och knappt ens intresserad av någon. Jag kan inte spana in någon på krogen och gå och slå klorna i. Det funkar bara inte för för mig. Ville absolut inte ha med någon hem! Jag vill vakna ensam och toffla ut i djuren i lugn och ro utan att va värdinna och sen skjutsa nån hem... Sån grej får komma när den dagen kommer. Inte efter ett krogragg. Präktig? Kalla det vad ni vill, det intresserar mig inte. Eftersom jag tar lång tid på mig att bli intresserad och ev kär så känner jag mig väldigt ofta pressad av den andra och slår bakut. Det får inte gå för fort! Då tvärvänder jag och springer åt motsatt håll. Rätt ofta otrevligt dessutom. Jag kan inte riktigt hantera det snyggt när jag känner mig pressad. Många har så himla bråttom!

Om jag träffade några pratsamma? Ja det gjorde jag. Jag upplevde att folk var snälla och på nått sätt mer omhändertagande än på andra klubbar. Där stod jag ensam och hände vid ett bord och smuttade på mitt vatten (fast det kunde varit en GT). Några hälsade och presenterade sig och vi småpratade en stund. Det kom nya osv. Vet inte, någon kanske var nyfiken bara för att det är jag men det bryr jag mig inte så mycket om. Syftet var heller inte att hitta vänner för livet och ventilera känslor, tankar och bekymmer med dem   . Men nästa gång har jag förhoppningsvis några att hälsa på och som till ochmed en fegfis som jag kan gå fram och prata med.

Det gick förvånandsvärt bra att va nykter. Ändå några som höll sig på normal alkoholkonsumtion. Lite beusad gör ju inget. Men drägg, nejtack. Det har jag inte tålamod ens som onykter. Konstigt att jag aldrig hamnat i krogslagsmål. Jag med mitt humör och dåliga tålamod med fulla drägg som hänger på mig. Nu tror jag ålder och visdomen har lugnat ner mig även om jag har otroligt mycket åsikter och inte räds att uttrycka dem. Polis skulle jag adrig kunna bli, skulle inte stå ut med fulla dryga människor.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Hade astma inatt.Är förkyld och får förkylningsastma ibland liksom om jag anstänger mig (springer, åker skidor, skrattar mycket). Vet inte om det var lite för mycket för mig trots allt igår. Inatt vaknade jag flera gånger och hade svårt att få luft. Rotade reda på min bricanyl i morse och PUFF så kunde jag somna om någon timma till. Fantastiska svenska sjukvården har missat mina provsvar igen. Sist fick jag efterlysa dem! Skulle fått var på nya prover i tisdags. Har inte hört ett ljud.


Vi hörs!



Presentation

Fråga mig

96 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards