Kennel Krokanden

Alla inlägg den 15 juli 2015

Av Johanna Nordin - 15 juli 2015 17:36

Jag hade ju tänkt åka på karaten idag. Men si det bidde inget av det. Ligger på utesoffan och tycker synd om mig själv med en påse chips istället. försöker föresten blogga från mobilen igen så jag ber om ursäkt för konstiga fel, såna som förvisso även dyker upp från datorns tangentbord med. Klassiska slarvfel och klumpfingerfel.

Jo jag har haft ont avoch till i min navel ett tag. med ett tag så pratar jag om ungefär två veckor. Det har inte gjort ont hela tiden utan lite till och från och framför allt vid vila. Trodde först jag gjort illa mig i duschen. Sen att det var en fästing för att sen fungera på om hö letat sig in. Det sista är inte helt otroligt då sista partierna av förra årets hö vAr flygit och väldigt löst. Lätt klädd som man är på sommaren och jag bär med mig flera hökakor i famnen ut i hagarna. Men smärtan blir baravärre och magen är helt uppsvälld. Ser ut som jag gått upp 10 kg på magen just. får gå i för stora Byxor för att inte det ska klämma på naveln och den uppsvällda buken ska få plats. Hade först inte tänkt lägga ut bilderna på mig från vår karateträning igår. för att vara helt ärlig tyckte jag att jag såg hemsk ut. Valde dick de bästa bilderna. Nog för att jag gillar chips men så enorm har jag inte blivit. Men nått är galet. Gör ondast när jag ligger ner som nu. Vrider mig av smärta. Jag vill liksom vända ut och in på naveln och skölja av den. Tror egentligen fortfarande på skräp i form av löshö där inne på själva navelsträngen. Men hur i helskotta ser man längst ner i grottan?! Eller, jag vill tro på hö. Fortfarande fastän jag varit till läkaren som tittat ner. Men tittade han noga?? Han ordinerade mig vila. Jomenvisst... Det gör ont som hundra fula ord i snabb följd av att vila! Han fick för sig att jag sträckt tarmen på nått sätt. Jaha? Kan man ens det?! Och varför just i/under naveln. Det känns som om någon sticker in nått vasst och vrider runt. Tänk er en liten handborr. Kanske är en larv, en noshornsbaggelarv, som slagit bo!?! läkaren tyckte inte jag skulle anstränga mig. Allvarligt tror jag inte ett ögonblick på att jag sträckt muskel på tarmen. Eller vad vet jag egentligen? Men det låter så osannolikt. Enligt läkaren kunde man göra det om man lyfte tungt eller vred sig i soffan. I så fall skulle väl jag gå med magsmärtor för jämnan som alltid lyfter och bär och jobbar med magen. Svullnar magen upp av en sträckning? Det kanske den gör. Vad vet jag? En stukad fot svullnar ju. Jag vet inte vad jag ska tro. Jag hade hoppats på en snabbt ingrepp och del av hö på operationsbrickan. 

Nu var inte alla proverna de tog helt ok heller så jag måste tillbaka på fredag och ta om och ta ytterligare koll på njurar och lever. Heja! Var jag orolig innan blev jag inte mindre orolig. Nån karate tyckte han inte jag skulle gå på, klok kanske. Finns bättre saker för en smärtande navel än karatesparkar och slag i just det området. Men surt sa räven. Fast nån jäkla vila ställer jag inte upp på mer!! Får panik för det gör så ont. Det ilar, värker och sticker. Som akupunktur rakt in i naveln som sakta vrids runt. 

När jag läste till undersköterska fick jag lära mig att värktabletter i kombination med magsmärtor var bannlyst! Nu har jag varit hos doktorn och jag tänker inte stå ut att sitta med migrän i naveln längre! Hej pillerasken nu kommer jag! Det här går inte! Jag står inte ut! 


Vi hörs! 

Ovido - Quiz & Flashcards