Kennel Krokanden

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Kärlekssagan tog en annan vändning

Av Johanna Nordin - 7 december 2011 21:52

Nej, det blev inte Maria och jag trots allt. Vi gjorde tappra försök, vände ut och in på kärleken och insåg båda två att den fattades mellan oss. Den glöd och djupa kärlek vi båda ville ha fanns inte och utvecklades inte heller. Men ingen kan säga att vi kastade in handuken för tidigt som man säger. Vi stod varandra nära men inte på det planet som behövs för att bygga en framtidsbro. Förhållandet tog slut i början av november.

Det lustiga i historien som sedan skedde var att i torsdags när ja var på väg i bilen till Göteborg för att gå på bröllop mellan Per-Ola och Louise ringde en journalist och vi pratade om Mariasoch min rellation. Jag berättade att det var slut och hon frågade om jag dejtade något. Nej det har jag inte gjort. Hon frågade hur jag skulle gå till väga nu med dejtandet varpå jag skrattade och sa: "jaa du hur gör jag nu?" Jag visste iofs då att jag skulle träffa Cosma under helgen men det behövde ju inte leda till mer än en timmas fika och kändes som att det har faktiskt ingen med att göra...

10 timmar senare klev Hon in i mitt liv och hjärta! Helt otroligt Overkligt. Ibland måste jag nästan nypa mig själv för att vara säker på att det inte är en önskedröm.


Historien mellan mig och Cosma är inte så konstig, inte egentigen. Bara annorlunda. Hon skrev till mig genom Bonde söker fru. Jag fastnade genast för hennes brev och bilder. Hon var fin, verkade smart och trevlig och hade islandshäst och uppväxt med hästar. Kunde hon finnas? på måndagen på Sundbyholm kom Madde, vår kontaktperson via brevskrivarna eller hur jag ska säga, ch sa att Cosma lämnat återbud. Hon hade kraftig lunginflammation. Det fanns inte mycket tid för att fundera och tänka. Jag blev jättebesviken men allt gick i 100 km/h och på kort varsel tog Malin hennes plats. Fick sms från Cosma veckan efter och jag svarade lite klyschigt att "är det meningen attvi ska ses så gör vi det". SEdan dess har vi inte haft någon kontakt alls.

I en utav mina ridgrupper går ett barn vars mamma är nära vän till Cosma. Hon hade från Cosma fått i uppgift att "snoka" lite om min rellationsstatus. Så var vi på tu man hand i söndags för en vecka sedan. Hon berättade om Cosma och jag sa att jag är singel så hon får gärna höra av sig om hon vill. Det gjorde hon. Vi hade sporadisk sms kontakt under veckan och vår dejt låg löst i planeringen iom att det var tv-inpelning och brölloppå mitt schema. Men vi ville hitta en tid, det var planerat på ett eller annat sätt. Men jag hade inga höga förväntningar.

På torsdagskvällen efter middag och inspelning hade vi bönder barhäng på hotellet och jag hörde av mig till Cosma. Chansade att hon hade lust att ses en stund. Hon lufsade runt i mysbrallor hemma men svidade om och kom.

Det som jag inte trodde om mig hände: kärlek vid första ögonkastet! Vi fann varann direkt och samtalen tog aldrig slut. Hon öppnade dörren och klev rakt in i mitt hjärta! Vi gick vidare till en pub, satt kvar tills de stängde och vandrade sedan hand i hand på tomma gator genom Göteborg till tre på natten. Sov på hotellet och bli väckt av Cosma på morgonen var underbart.


Pelle bjöd in Cosma till bröllopsfesten och Cosma skrattade och tvekade inte alls. Det var vår chans och ett ypperligt tillfälle att umgås och få vara tillsammans. Vi fick sitta ihop strax bakom min ordinare plats vid mina "bondekollegor". För att citera Pelle "kvällen var väldigt lyckad".

 

Bondes producent Lina Hagman sa att vi passade så bra ihop. Äktenskapstycke och ibland är det så att antingen är man syskon eller ett par.

Det var faktiskt fantastiskt roligt att gå runt bland de journalister som då och då kom in på festen och ha en känsla av att "ni skulle bara veta". De var nog övertygade att jag var singel iom att Maria inte var med mig medan de andra bönderna hade sina respektive med.

Vi bodde kvar på Särö där bröllopsfesten hölls och hade ett fantsatiskt rum! Vaknade av att vinden tjöt runt fönstret som var i vinkel med havet och skärgården som utsikt. Vaknade upp bredvid Cosma.

 


Hela vistelsen var så lyckad. Vigseln var gripande och vacker. Festen rolig, folket jätteroligt och Cosma underbar. Ja det kunde inte blivit bättre!

Nej kyrkan lutade inte... Se vilka vackra tärnor! Som rosa änglar bedvid det vackra brudparet.

   

Bilderna får tala för sig själv. Så vackert!


 

Mina bondekollergor och deras respektive.


Jag höll tal från oss bönder. Ett väldigt hastigt och improvocerat sådant då Fredrik bangade ur i grevens tid och lät mig ta micken.

     


Vi hörs!

 
 
Ingen bild

Linda

7 december 2011 23:08

Lovely! Lycka till finingar :-)
P.S Min mamma gillar dig (hon har alltid varit skeptiskt till mina lesbiska vänner, men du har gett oss en öppning :-) D.S

Johanna Nordin

7 december 2011 23:22

Oj vad roligt! Vilken grej...jag blir lite mållös men det är ju underbart för er att ni närmat er varann (din mamma och dina vänner menar jag..) Fantastiskt! Tänk att jag hjälp till med en sån sak. Känns otroligt härligt samtidigt som overkligt och lite ofattbart.

 
Camilla

Camilla

7 december 2011 23:09

Ja, ni har verkligen äktenskapstycke! Härligt! Varmt Lycka till!

http://www.fjallglimtens.com

Johanna Nordin

7 december 2011 23:19

Tack snälla Camilla! Du har ju följt mig genom åren i vått och torrt :)
kramen tll dig

 
Ingen bild

Josefine

7 december 2011 23:21

Vad härligt att läsa om kärlek vid första ögonkastet! Så fint allting blev till slut! Lycka till nu med allt, ni är jättesöta ihop!

Johanna Nordin

7 december 2011 23:27

Tack! Jag är så lycklig!

 
Karja

Karja

7 december 2011 23:52

va kul att du träffade någon ändå och kärlek vid första ögonkastet jätte grattis, har följt er genom denna säsongen. tycker det är stakt av er att va me i tv o de. men glad för din skull att du hitta någon du me =)

http://www.myonelife.nu

Johanna Nordin

8 december 2011 09:54

Å tack vad snäll du är! Ja det är ju lite speciellt att vara med och lägga ut hela sitt känsloliv och tankar och veta att det sitter folk utan hämningar och spyr galla över oss fastän de inte känner oss alls mer än det som visas i tv. Ändå tar de sig friheter att mosa sönder och finfördela allt som visas och sägs. Jag kan inte annat än tycka att de är tragiska och borde börja med en vettig hobby än att hänga på forum. Det är inte sunt!

Kramen till dig!

 
Ingen bild

anna

8 december 2011 00:42

Grattis, låter helt fantastiskt och underbart. Ni är så fina ihop och verkligen strålar!

Den härliga röda koftan från Joy gör du verkligen rättvisa eller hur man ska uttrycka sig - du är jättefin i den menar jag alltså:)!

Hmmm.... efter att ha läst det här inlägget tänker jag fortsätta tro och hoppas att den rätta faktiskt kan dyka upp även för undertecknad, på ett eller annat vis.

Kram och lycka till!

Johanna Nordin

8 december 2011 09:50

Tack!
Jag älskar den koftanochköpte en passande klänning till i brunt och med röda rosor (låter inte klokt när jag beskriver den).

Jag sa i programmet att "någonstans där ute finns min kärlek det är jag helt övertygad om" och det var ju så också! Jag tror det finns någon för alla, det gäller bara att det är rätt tidpunkt och rätt tillfälleoch rätt energier runt en (och där flummade jag ur!)

Kram

 
Ingen bild

Sharon

8 december 2011 06:22

Underbart!
Var in för att kommentera dig o Maria o önska er all lycka men så dök det upp en ny vid din sida som faktiskt likt dig liknar ett sött troll ;)
Cosma!Äktenskapstycke javisst!
...och ödet...det finns! =)
Rart, Grattis och varmt lycka till!
Beundrar dig för din känsla för djuren.
/Sharon

Johanna Nordin

8 december 2011 09:46

Ja jag tror det är ödet. Synd bara att jag skulle behöva vänta i 38 år :P en det var väl inte min tur förrän nu helt enkelt. Den som vänar på nått gott...

Tack och varm kram!

 
Kamilla

Kamilla

8 december 2011 06:33

Kärleken.. Visst är den underbar!! :) Och vilka vändningar den kan ta i våra liv..
Den första tiden när man är kär så man bara spricker och inte kan jobba, äta eller sova.. haha.. underbart! Och då behöver man inte vara tonåring längre, förälskesen slår lika hårt ändå, den har ingen ålder! Sen mognar förälskelsen till en innerlig kärlek som gör en trygg och lycklig.. :)

Länge leve kärleken!!

Ha det gott o njut av kärleken, livet och varandra!

Kram Kamilla

http://kamillad.bloggplatsen.se

Johanna Nordin

8 december 2011 09:44

Skål för det :)!

Tack! Det känns som du tog mina ord så jag bara nickar och ler fåning ;)

Kram

 
Ingen bild

Anneli

8 december 2011 06:59

Ett jättegrattis till er båda två och lycka till :-)
Kram Willys Anneli

Johanna Nordin

8 december 2011 09:43

Tack snälla Anneli!

 
Ingen bild

Sune...the girl

8 december 2011 07:06

Grattis fina Johanna, kärleken kan komma som en stormvind i ens liv. Såg att Nöjesbladet skulle skriva om ditt kärleksliv idag men nu behöver jag ju inte läsa den då ;). Lycka till med Cosma och tack för att man fått följa dig PLUS att heterofolket nu har fått se en riktig flata som ser ut som en tjej, många fördomar där :). Ha det gött!

Johanna Nordin

8 december 2011 09:43

Ja det är rätt lustigt hur det kan gå :) Men helt underbart såklart!
Det är trist med fördomar, men det gäller även att "vi" inte skapar dem heller med att se oss som offer och annorlunda. Fördomar kommer ofta från två håll...

Tack snälla för lyckönskningen!!Må så gott!

 
Ingen bild

Birgitta & Lizzie

8 december 2011 08:22

Blir såå glad för din skull Johanna !! Det riktigt lyser och strålar om era båda på bilderna !

Stor KRAM och lycka till !

Johanna Nordin

8 december 2011 09:41

Tack!!! Mmm efter alla år som singel och strul så nu jävlarrr får det va min tur. Du känner ju mig menar jag, eller har iaf följt mig länge :)
KRAMARoch nospuss till Lizzie!

 
Agnetha

Agnetha

8 december 2011 09:16

Å vad fina ni är tillsammans! Äktenskapstycke - oh yes! Det tycker jag förresten att Per-Ola och Lollo har också. Det verkar ju egentligen helt vansinnigt det de gjort nu men på nåt vis så ser de ut att vara som gjorda för varann?

Önskar er all lycka till, hoppas kärleken håller i sig!

http://kvarnlycka.blogg.se

Johanna Nordin

8 december 2011 09:38

Tack!
Jag tycker också att Pelle och Lollo är så fina ihop

 
Ingen bild

Mia

8 december 2011 09:36

Så roligt, grattis! Ni har verkligen äktenskapstycke, så fina!
Vilka vändningar livet kan ta, underbart! Tråkigt för oss tittare att inte få ta del av er lovestory men desto roligare för er att slippa hänga ut ert kärleksliv i TV och syftet med programmet var ju att du skulle hitta kärleken och det har du gjort, fantastiskt roligt! Lycka till! Kramar

Johanna Nordin

8 december 2011 09:39

Ja meningen var att hon skulle varit med i tv men nu blev det inte så. Helt oväntat för bara en vecka sedan! Otroligt! Jag är jätteglad och lycklig!
Kram

 
Ingen bild

Veronica

8 december 2011 09:45

Härligt, Johanna! Kunde inte låta bli att tjuvläsa, har ju inte sett gårdagens avsnitt än! Skönt att sagan fick ett lyckligt slut! Kram

Johanna Nordin

8 december 2011 09:47

Tack! Det är nästan overkligt, vilken story! Hade jag inte alls trott och jag som funderade på nån vetttig stategi att börja dejta vilket kändes rätt jobbigt efterallt som varit.
Kram

 
Ingen bild

Siwan

8 december 2011 09:51

Hej Johanna.
Sån härlig vändning det blev för dig men jag hoppas att du och Maria fortfarande är vänner för ni verkade ha så skoj ihop.
på samma vis som du mötte Cosma mötte jag min man dvs det berömda blixtnedslaget :). Passa på och lev och samla ny energi i er relation, det är du/ni värda. Lycka till med allt.
Stor Kram och tack för att jag fått följt dig. Du verkar vara en så härlig människa.

Johanna Nordin

8 december 2011 09:58

Ja tänk så det kan vända om helt plötsligt!
Maria och jag har inget otalt med varann alls. Vi har inte pratat så mycket sedan det tog slut, jag har ringt två gånger för att stämma av och prata angående programmet. Vi har ju sån stor grej gemensamt!

Kram och tack för att du valt att följa oss!

 
Gunilla

Gunilla

8 december 2011 10:21

Åh vilken härlig överraskning !! Hade du berättat för ett antal år sedan att du visste hon var kvinnan i ditt liv, hade jag tyckte du tog i tidigt, men sen jag träffade min Anna vet jag när man känner från dag 1 att det är rätt, så är det verkligen det!! Grattis och lycka till önskar jag er !!!

http://www.gugge67.wordpress.com

Johanna Nordin

8 december 2011 11:17

Ja det är ju nästan så jag tycker det med, att jag tar i. Jag hoppas vid min gud att det är hon så allt inte slutar med en flopp ;) Fast man kanske inte ska se på det så heller. Maria var absolut ingen flopp! Så att ett förhållande tar slut behöver inte betyda tandagnisslan och tårar stora som Nilen även om det varit så i mitt tidiagre dramatiska liv ;)Alltid lär man sig nått nytt om sig själv om inte annat!

Tack :)

 
Ingen bild

hiljasmatte

8 december 2011 10:23

Jättegrattis till den stora kärleken! Har ju följt programmet blev ju lite paff i gårdagens program då du och Maria hade hittat tillbaka. Men så blir det ibland i livet. Hoppas nu du och Cosma (härligt namn!) får ett underbart liv ihop, ni ser onekligen lyckliga ut på bilden från bröllopet! Ser fram emot att följa er på bloggen!

Johanna Nordin

8 december 2011 11:14

Tack! Och vem blev inte paff?! Jag hade inte förväntat mig när jag körde till Göteborg för en vecka sedan idag att kärleken skulle kliva in i mitt liv!
Måste erkänna att det känns oerhört skönt att nu kunna berätta om Cosma i bloggen, lägga ut bilder och inte vara hemlighetsfulllängre. Puh!

 
Lisa

Lisa

8 december 2011 12:28

Först och främst GRATTIS!!!!!
Så kul att du verkar ha hittat rätt :)!

Kom ihåg när jag och Kicki (kennelmamman ;)) stannade hos dig för lite lunch i Duved på vår resa till norge och parning :D! Redan då slogs jag av vilken stark och driftig kvinna du är!!!
När du sen några veckor senare dök upp i finnliden på valpträff med hela hundskaran besannades det.....så jäkla häftig!!!
Trevlig och lättsam är du ju också :).

Ta nu god hand om er och ha en underbar jul och nyår!
KRAM Lisa

http://systuga.blogspot.com

Johanna Nordin

8 december 2011 12:36

Hej Lisa!
Oj ja det var länge sen :) Kul att höra ifrån dig! Å detvar ju på min berömda "norrlandsturne" med husvagnen och alla hundarna som i träffades sist. Det var en jätterolig träff! Synd det är så långt till Piteå men å andra sidan bor en utav mina allra närmaste vänner där. Så jag kommer upp någongång!
Kul att du har en blogg! Den måste jag besöka.

Tack snälla, det känns verkligen rätt och underbart!

Tack detsamma önskar en riktigt god jul och gott nytt år!!

Kramar

 
Ingen bild

Johanna (din namne)

8 december 2011 12:42

Stort grattis till dig och Cosma! Vad underbart att höra att kärleken vid första ögonkastet verkligen händer! Hoppas att ni får det jättebra tillsammans! Stor kram från din namne:)

Johanna Nordin

8 december 2011 12:50

Tack snälla Johanna!

Stora kramen tillbaka

 
Ingen bild

Carola

8 december 2011 13:49

Hej Johanna!
Stort lycka till er två- ni har verkligen äktenskapstycke :)
Måste tacka för din medverkan i programmet. De flesta som jag känner har haft fördommar mot homosexuella- men nu efter programmet har det förändras till det positiva. Här på glesbygden finns ofta ett annat tänkade- så det är ganska stort. (Även fast det är ganska tragiskt egentligen) Ha det fint! Mvh Carola

Johanna Nordin

8 december 2011 14:23

Hej Carola!

Tack själv! Det känns fantastiskt om jag har kunnat bidra med att folk blir mindre trångsynta och fördomsfulla! Det är dessutom stort att få veta det! Tack!

Ha det gott du med!
Åsso får du en kram :)

 
Ingen bild

Amanda

8 december 2011 14:25

Kärleken är underbar och det syns att ni glittrar i varandras sällskap. Håll fast vid din vackra dam så gör jag detsamma med min. :)
Önskar er all lycka och skickar små kärleksknuffar fulla av hopp om att ni håller.
Våga drömma för det är våra kärlekar som gör dom sanna. :)

Mvh
Amanda

Johanna Nordin

8 december 2011 23:57

Men gud vad fint skrivet - tack!

Skickar en massa lyckönskningar tillbaka till er!
Länge leve kärleken - hurra hurra :)

kram

 
Ingen bild

Sara G

8 december 2011 15:20

All lycka med livet och kärleken!
Tack för din medverkan i härliga Bonde-programmet.
Och lycka till med nomineringen....

/Sara

Johanna Nordin

8 december 2011 23:55

Hjärtligt tack!

 
Ingen bild

Frida

8 december 2011 15:52

Nämen åååh, vilket sött par ni är!
Ni är som skapta för varann, de lyser kärlek om er (och då har jag bara sett detta kort:))!

Hoppas och önskar er all Lycka från hela mitt hjärta att ni får ett långt, långt, långt liv ihop.
Stor Kram på er båda era turturduvor

Johanna Nordin

8 december 2011 23:54

Hihi tack vad snällt! Turturduvor hihi ja det kan man kanske säga :)

Kramar

 
Ingen bild

Sune...the girl

8 december 2011 16:23

Ja det där om att "vi" inte ska spä på det hela är helt rätt men många gånger vill man ge "dom" en näsbränna och bete sig ännu mer "flatigt" haha. Många kunde ju inte gissa att du är flata innan programmet tex, på mig syns det, men jag trivs som jag är och jag är glad över att du hittat din kärlek. Än en gång, lycka till, ni ser ut att passa väldigt bra ihop :) Må så gott (igen då).

Johanna Nordin

8 december 2011 23:53

Tack!
Jag är tvärtom, jag blir nog mer tjejig isåfall, om jag måste bli nått vill säga. ;) Tycker annars att jag duger gott som jag är på nått sätt. Gillar inte tanken att behöva vara nått för att bevisa nått eller min sexualitet.

Hej på rej!

 
Maria

Maria

8 december 2011 16:27

Halloj!
Äktenskapstycke på högniva - ni är ju så fina på bilden! Du skriver på att så härligt sätt om er två! :-) Måste vara super roligt att träffa och lära känna de andra bönderna :) Jag tycker ni verkar vara ett super gäng allihop...ja å hade jag vart lite äldre å singel (förstås) hade jag skickat en ansökan till Per-Olov ;-))
Stor Kram från mig familjen å hundarna

http://www.windcraft.se

Johanna Nordin

8 december 2011 23:50

Hej Maria!
Tack :) Ja vi är faktiskt lika tom jag ser det! Lustigt, jag som inte ville ha en dublett av mig själv ;) Spegel spegel på väggen där säg mig vem som vackrast i landet är hihihi

Ja de andra fyra inkl Rickard är helt underbara människor som tagit en stor del av mitt hjärta efter vårt minst sagt annorlunda äventyr och vistelse på Sundbyholm.

Kramar tillbaka till er alla inkl lillknodd i magen :)

 
Ingen bild

Nina

8 december 2011 17:00

Hej Johanna! Jag har följt dig genom hela programmet. Du är värd det bästa och nu verkar du ha träffat kvinnan i ditt liv. Underbart att se och grattis och alla lycka till er! KRAM

Johanna Nordin

8 december 2011 23:46

Tusen tack!! Du anar inte hur glad jag blev för din kommentar!

Bamsekram!

 
Ingen bild

Erika

8 december 2011 17:11

Så som jag följt programmet! Onsdagarna, jag, min kaffekopp och tv:n! Satt nästan i soffan och skruvade mig själv som en skruv i nervositet om hur det skulle sluta. Nu behöver jag inte längre skruva runt mig i 180grader. Nu är allt över, det som skulle bli fina sagor med fina slut...åh ta mig f*n det blev det! :)

Du hat varit klockren under hala programmet, stark, utåtriktad, självsäker och störst av allt en riktig glädjespridare! Här i Stockholm är majoriteten dryga...jag tänkte varför finns det inte en "bonde-johanna" i varje stad? Fast kom på mig själv, du har ju spridit glädje varje Onsdag genom tv-rutan! :)

Blev glad när jag såg att du hittat kärleken, och att du skrev det här på din blogg. Dina egna ord! En bild kan beskriva mer än 1000 ord, jag ser lycka! :)

Jag tänkte fatta mig kort, men det gick ju som det gick...allt jag ville ha sagt var "tack för att du gjorde bonde söker fru till en av de bästa säsongerna någonsin, önskar dig alla lycka med din kärlek till Cosma och sist men inte minst dina djur och gården!"

Sköt om er! :)

Johanna Nordin

8 december 2011 23:45

Men ååå så varmt och hjärtligt skrivet!! Jag blir alldeles varm inombords. Tusen tackkramar!

Behöver det här just ikväll ska du veta. Är nog för känslig för att lägga ut mitt känsloliv i tv men det var så dax att komma på det nu... För många elaka kommentarer omatt jag är player, oseriös mm. Det talar väl egentligen mycket om de som skriver, men det känns ändå tyvärr. Har skrivit mer om det i kommentaren ovan eller under din.

Tack igen!

Varm kram

 
Ingen bild

Jessica

8 december 2011 17:36

Även jag har följt din resa i sommar och instämmer med dem som säger att du verkar vara en härlig och varm person. Du och Cosma är superfina tillsammans, jag önskar er all lycka i framtiden!

Johanna Nordin

8 december 2011 23:41

Å tacksnälla! Var precis vad jag behövde höra. Har läst alldeles för många negativa kommentarer nu på kvällen från såna som tycker jag är en player! De har liksom missat hela poängen att det var ett gemensamt beslut att bryta upp förhållandet, att Maria och jag är vänner och att det gick en månad mellan att vårt förhållande tog slut tills jag träffade Cosma...

 
Ingen bild

Tina Nygren

8 december 2011 17:52

Jag sällar mej till den stora skaran av gratulanter. Härligt att vara nykär, fjärilar i magen och allt annat som hör till :0) Önskar er alla lycka!
Kram

Johanna Nordin

8 december 2011 23:38

Halloj!
Tack det är underbart!! Massa fjärilar loch tusen tankar och enorm längtan.

Kram

 
Ingen bild

Heidi fra Norge

8 december 2011 18:03

Så morsomt :) Så fort kan det gå. Da du i serien sa du ikke ble så fort forelsket, tenkte jeg, hun har bare ikke truffet den rette. Når det skjer, skjer det med et pang! Og det gjorde det jo. Utrolig morsomt!! Ha det fint med kjærligheten begge to, og god jul og godt nytt til dere alle, dyrene inklusivt, fra Norge :)

Johanna Nordin

8 december 2011 23:37

Ja det är märkligt. Som du säger jag sa i programmet att det händer inte mig och att jag i mitt fall inte trodde på kärlek i första ögonkastet...hm...det händer visst! Uppenbarligen ;)

Ha en riktigt fin jul och ett gott nytt år!
Kram

 
Ingen bild

Anna

8 december 2011 20:33

Hej!

Va söta ni är tillsammans! Tycker ni till och med liknar lite på varann. D har jag hört är bra! Hon måste va din tvillingsjäl..! ;) Grattis å lycka till med allt! Har varit roligt att följa er i bonde programmet (har aldrig förr ens varit intresserad av att kolla, men efter som en tjej sökte tjej blev d liksom lite mer intressant). Hoppas verkligen att d finns en sann kärlek för alla i denna världen.. :)

Kram!

Johanna Nordin

8 december 2011 23:35

Jag tror det gör det även om det ibland inte känns så när man är singel. Då känns det ibland som den finns för alla andra utom en själv :(

Tack för lyckönskningen :)

kramkram

 
Ingen bild

Mi

8 december 2011 23:08

skickar också grattiskramar till er båda
sockersöta tjejer :)
Kärlek är verkligen superhäftigt.

kramis

Johanna Nordin

8 december 2011 23:33

Tack snälla!

 
Ingen bild

Erika

9 december 2011 00:47

Blir ju upprörd av att höra hur människor kan lägga sin energi på att klanka ner på andras val i livet. Som du säger...det talar mer om sig själva än om dig. Hur kan dom förlita sig på allt som sägs och visas i tv...! Har själv vart med i tv och vet att innerst inne tar man åt sig på något sätt. Men lika snabbt så kommer man på att det inte är värt att lägga kraft och energi på, tänk på allt man vunnit, som du, du hittade kärleken sen att det inte blev precis som förväntat ska inte det uppstå några hinder? Du fick det du sökte, varför kan människor inte bara glädjas för andra människors lycka? Något som kallas god medmänniska, det är väl inte så mkt begärd av samhället? Kan inte människor se att ur andras perspektiv, hur mkt mod som krävs och hur mkt du ger ut av dig själv?
Nog talat om detta, tillbaka till vardagen, det som betyder något, människor man tycker om och som ger en positiv energi och inte negativ!

Ps. Behöver inte få detta "godkänt" som kommentar. Men att skriva här var det sättet som jag visste att du möjligtvis läser det man skriver. Sen vet jag ju inte om du läst det, men får iaf hoppas. Fast bara värt att läsa om man får energi av det:)
Men ville bara ge lite pepp och hoppas du får lite bra energi så surpuppornas kommentarer raderas från tankarna!

Kram

Johanna Nordin

9 december 2011 00:58

Såklart jag läser det! Tack för allt stöd! Jag är ingen sten eller plåtbit, såklart jag blir ledsen även om jag vet att det är logiskt sätt inget att bry sig om... Men det försvinner snart igen. Det positiva segrar alltid över det negativa!

Kram

 
Ingen bild

Josefin

9 december 2011 21:50

Grattis till att du hittade kärleken till slut!

Ps. Ta inte åt dig av kommentarerna från alla idioter som finns där ute i cyberrymden. Tragiskt att människor är så elaka.

Johanna Nordin

9 december 2011 22:02

Tack!

Nej det är konstigt att folk blir så bittra och sura så fort något inte blir som de tänkt och hoppats på... men de kommer över det ;)

 
Mia

Mia

12 december 2011 13:06

Hej igen, var bara tvungen att skriva mera *hihi* Skämt åsido, ville lägga kommentaren i tillhörande inlägg - ni är underbart fina tillsammans, ni lyser verkligen av härligt sprudlande kärlek och lycka.

Trodde själv inte på kärlek vid första ögonkastet, men fick som du backa det bandet o bara ta emot vad som kom till mig, tog bara 39 år dit :-D

♥♥ till er båda!

http://fredthevov.blogg.se

Johanna Nordin

13 december 2011 15:05

Jag har aldrig heller trott på kärlek vid första ögonkastet och hade du frågat mig innan så hade jag svarat (viket jag också sa i programserien) att det händer inte mig för jag är inte sån... jomenvisst ;)

Ja och i mtt fall tog det 38 år :P Bättre sent än aldrig. Det underbaraste är att Cosma känner likadant! Lycka!

kramar

 
Mia

Mia

13 december 2011 15:19

Jo jag kommer ihåg att du sa så, extra roligt därför men också modigt att man då vågar trots att man ju vet hur man är (ja du fattar trots svamlig mening hihi).

Innan mitt "ögonkast" hade jag ett förhållande på 10 år 2 år före detta, 6 år som särbo o 4 år som sambo, trodde väl aldrig att den försiktiga "generalen" Mia skulle flytta ihop med nån efter 2,5 månad, köpa hus inom 7 månader o förlova sig på den 9:e månaden (tjohej va fort det går när man känner att allt är rätt).

Såklart hon gör, ni är ju varandras saknade livs-pusselbitar ♥♥♥

Lycka till med nya fölet, låter som hon fått ett härligt välkomnade där du hjälper dina fyrbenta att hamna rätt från början.

Kramkram o hoppas Lucia varit mys för dig o de dina!

http://fredthevov.blogg.se

Johanna Nordin

13 december 2011 15:25

Nej det är spännande när man överraskar sig själv!
Men varför bromsa om allt känns rätt bara för tt det är något man bör göra för att följa en normd? Man har bara ett liv och bättre leva fullt ut, gå på nitar, resa sig och söka vidare tills man hittar rätt. Även om det skulle gå åt pipan med kärleken och andra skulle nicka instämmande i ett "vad var det vi sa och varnade för" så skit samma om vägen fram till kraschen är helt fantastisk väg att vandra!

Kram

 
Mia

Mia

13 december 2011 16:32

Så sant, hellre våga än att aldrig satsat något och vad andra säger och tycker är ibland något att slå bort, särskilt om de bara kraxar som olyckskorpar i stället för att vara glada för ens skull.

Håller tummar o tår, lånar vovsens 8 och hoppas o tror på kärlek och lycka, för alla som vågar ta den när den kommer oavsett i vilken form :-D

kramkram

http://fredthevov.blogg.se

Johanna Nordin

13 december 2011 16:44

Tack :)!!!

 
pinkozzy

pinkozzy

28 december 2011 16:23

Läser i dagens Aftonblad att de skriver skit om er bönder som varit med på TV. Jag fattar inte varför. Kan inte alla människor få vara som de vill? Själv är jag hetro och gift sen många år. Trots det älskar jag dig. Ja, inte på DET sättet, utan nästan som en mycket god vän. Jag skulle gärna ha suttit med dig vid sjön och pratat tills solen går ner. Du tycks vara smart som få och håller en viss distans till alla. Det verkar vara så att det inte är så lätt att komma intill dig. Just det verkar så spännande hos dig. Jag förstår att tjejerna faller för dig. Det gör säkert många killar också. Att folk sedan skriver en massa skit kan du bara ruska bort. Avundsjuka är något som många har som allvarlig sjukdomssymtom. Jag är inte någon hästmänniska, men önskar dig lycka till med kärleken och dina djur. Kram från Pinkozzy ( som stör sig på fega påhopp och andra orättvisor )

http://pinkozzy.bloggagratis.se

Johanna Nordin

6 januari 2012 12:00

Hej!
Tack vilka värmade ord! Grejen var att samtalet med Aftonbladet var bara en liten del om påhoppen mestadels handlade det om hur det gick med kärleken. Men det var nog roligare och bättre att skriva om ;). en det finns helt osannorligt fula människor som skriver ner en massa hat om andra. Helt ofattbart från min sida sätt! Men det får stå för dem och talar nog mer om de än om oss... Fast det är stört att det är lagligt! Så jäkla anonym är man inte med IP-adresser osv. Haren kompis som blev utsatt (inte en bondevän) för skitprat över nätet så hon tog reda på vem det var och ringde upp...den personen var inte så kaxig då :P.

Kram tillbaka!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Nordin - 4 augusti 2019 21:57

Av Johanna Nordin - 8 september 2016 11:51

Hej på er! Jag borde skrivit det här för länge sedan. Jag har inte tiden att skriva blogg. Det tar för mycket tid helt enkelt även om jag saknar det jättemycket! Jag har valt att istället öppna min fb till offentligt på sånt som ändå skulle visats el...

Av Johanna Nordin - 20 mars 2016 12:12

Förra inlägget blev bara massa babbel. Nu blir det bilder med tillhörande text. Inte i kronologisk ordning. Jag har ju valt bilder från en hel vinter. Fjällbäckens Sarv   Hej en lammkorv tack! Grynet och Leo på väg ut i ladan för hopp ...

Av Johanna Nordin - 4 mars 2016 13:34

Nu var det banne mig länge sedan sist. Har inte haft varken tid, ork eller ens lust att skriva blogg. Funderade faktiskt på att ta ett avskedsinlägg för några veckor sedan men jag testar ett tag till. Det som får mig att vilja sluta är att det finns ...

Av Johanna Nordin - 8 januari 2016 13:41

Då och då får jag frågan om hur djuren klarar kylan. På facebook cirkulerade ett blogginlägg där någon skrev om hästar och kyla, täcke eller inte och vad en forskare kommit fram till. Jag ska återkomma till det. Djuren klarar kylan bra. De är skapt...

Presentation

Fråga mig

96 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards