Kennel Krokanden

Direktlänk till inlägg 8 mars 2012

Sista droppen

Av Johanna Nordin - 8 mars 2012 10:29

Och där rann bägaren över. Nu har jag fått nog av spydiga och ibland rent elaka kommentarer. Allt tyckande och ifrågasättande. Alla nyfikna frågor om mig som inte ger mig själv någon nytta att svara på. Alla som lägger sig i.


Har en uppsjö av kommentarer och frågor som jag inte har någon som helst anledning eller lust att svara på. sen finns det ibland kommentarer som blivit lite inaktuella att svara på som faktiskt inte ligger under ovanstående kategori, så bara för att jag inte lagt ut just din behöver den inte vara stötande. Men jag tror med all säkerhet att de som skrivit spydigheter och dylikt känner sig träffade.


Jag har ingen som helst skyldighet att berätta och redogöra för vad som händer här på gården, varken vad gäller mitt privatliv eller djuren. Jag har gjort det för att jag har tyckt det var roligt. Under 7 års tid har vänner, bekanta och familj och nu även helt okända människor fått följa mitt liv med mina djur. Men nu har jag fått nog. Jag tänker inte vara slagpåse för varken bitterhet, avundsjuka/svartsjuka, missundsamhet, klandranden, och andra liknande saker.

Jag tänker inte öppna min dator med obehagskänsla över vad för typ av fråga, kommentar eller gästboksinlägg som ligger och väntar. Det finns gott om idioti som ligger sparat på min dator, sånt ni aldrig kommer få se. Jag bara undrar hur det kan komma sig att man får näring ur att skriva ner elakheter mm?


Känns såklart jägttetråkigt att behöva göra det här. Vet att många där ute uppskattar min blogg, både bland vänner, bekanta, familj och ni främmande läsare.  Men jag har kommit till en gräns där jag inte längre vill delge mitt liv. Har ingen lust att ge näring åt någon som nyttjar det mot mig. Tyvärr så stjäl det negativa så mycket av glädjen att skriva och lägga ut bilder att det inte är känslomässigt värt det längre. Tyvärr så segrar det onda. Fördjävligt men jag antar att det sitter någon och ler i mjugg nu. Men vänd på det ochde personerna förlorar själv då de inte längre kommer få inblick i mitt liv. Hur det går här på gården med djuren och gårdslivet, hur min och Cias kärlek fortsätter mm. Nu får de hitta någon annan stackars sate att klämma näring ifrån. 


Ja jag är besviken och arg över vilka friheter en del människor tror sig ha rätt till.


Hejdå! 

 
 
Ingen bild

Isabell

8 mars 2012 11:48

Tråkigt att det finns människor som av någon konstig anledning måste trycka ner andra människor...
Synd att man inte får läsa dina roliga inlägg och se dina fina bilder längre...
Kram

 
Sune...the girl

Sune...the girl

8 mars 2012 15:18

:( Det är förjävligt att folk inte kan sköta sina egna liv, men se det så här, dom mår dåligt och måste klanka ner på andra för att må bra, svaga människor som inte åstadkommit ett skit i sina liv. Kommer sakna din blogg. Sköt om dig och din kärlek. Kram

http://www.tillganglig.blogg.se

 
Ingen bild

Emma Rehn

8 mars 2012 15:43

Är rent förjävligt hur folk kan bete sig, hör till en av dom som inte känner dej men älskar att läsa din blogg om hur de går på gården och kika på alla bilder då ja både har shettis och springer. Lycka till med allt, kommer sakna läsa din blogg...

 
Ingen bild

Hiljasmatte

8 mars 2012 16:10

Jag blir så himla arg och ledsen för din skull. Har verkligen varit en daglig paus att läsa din blogg. Hoppas ändå att du får det bra även om jag kommer sakna dig!!
Massor av kramar till dig, djuren och kärleken :-) <3

 
Ingen bild

Norrlandstjejen

8 mars 2012 19:47

Hej! Tråkigt att höra att du ska sluta att skriva på din blogg. Jag förstår dig och man kan inte fatta att människor kan va så jävliga att de måste va elaka och spydiga för så har ja tolkat det att en del varit så och som ja uppfattar det så har de kanske blivit värre. Skulle va tråkigt om du la ner din blogg helt kanske kan du sätta lösenord på den och då skulle jag jättegärna vilja ha det och kunna följa dej men så blir de ju inte du vet ju inte vem ja är men hur som helst så är jag en trevlig snäll ärlig tjej och jämngammal me dig ler ...ha de nu så bra och tack för att ja kunnat följa dej både på tv bonde och här har varit trevligt kram från norrland

 
Ingen bild

Sara

8 mars 2012 20:47

Vad tråkigt att läsa. Tycker det är både kul och mysigt och se och läsa bloggen. Ta hand om ER.

 
Ingen bild

Barbro

8 mars 2012 21:00

Vad tråkigt att man inte kan unna någon lycka och att bara klandra.Tycker det är kul att läsa om dej och se alla fina bilder du visar.Ha nu så bra// många kramar från Barbro

 
Gunilla

Gunilla

8 mars 2012 21:07

Först .... jag FÖRSTÅR DIG VERKLIGEN !! nu hittade jag dig pga av att du vart känd i media, men för mig var det intressant att se andra som har småhästar på liten gård, som vi har... och inte för att var elak och snoka. Jag respekterar dig, skulle vara trevligt om du hälsar på i min blogg igen, men annars önskar jag dig lycka till !!!

http://www.gugge67.wordpress.com

 
Therese

Therese

8 mars 2012 22:50

Såå trist att folk ska hålla på på detta sätt!! Har följt din blogg i många år och alltid tyckt den är så trevlig att gå in på.

Lycka till med allt!

http://www.gladjedalen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

En trogen läsare!

9 mars 2012 10:40

Tycker att det är så otroligt sorgligt att människor inte har mer vett i skallen, ibland bara skäms man! Jag önskar dig verkligen all lycka du kan få i livet!

 
Ingen bild

Mia

9 mars 2012 13:51

Så trist, kommer att sakna ditt bloggande
men jag kan förstå dig. Tyvärr så verkar
alla bloggare råka ut för det, idiotiska
kommentarer.

 
Ingen bild

Nalle

9 mars 2012 18:47

Du har ju gett oss så mycket! Jag håller med alla tidigare inlägg att det är sorgligt att det finns elaka människor som förstör allt.
Men...vi är ändå miljontals, alltså en övervägande majoritet som älskar din blogg och Johanna som person och alla dina söta djur.
Kan det inte övervinna allt. Och Du fortsätter att blogga??
Kram!

 
Ingen bild

Stina

9 mars 2012 21:54

Å nej va ledsen jag blir! Känner dig inte men "halkade" in på din blogg för ett och ett halvt år sen och har sen följt den hela tiden! Har blivit så glad av att se dina fina bilder på småhästarna:) jobbar själv med hästar (trav) och känner igen mig så i dom känslor du beskriver för dina djur i bloggen!
Jätte tråkigt att du inte ska fortsätta blogga tycker jag (och garanterat många med mig) hoppas att du tar en paus och återkommer. Ha det så bra så länge med dina fina djur och nära och kära runt dig:)

 
Ingen bild

Hilde

10 mars 2012 11:34

Synd at det fins umodne og sjalu mennesker, som ikke kan andre få være i fred.

Forstår deg godt, som ikke gidder å lese disse kommentarene noe mer. Det som er trist er at du slutter å skrive. Håper du kommer tilbake :-) Du har en blogg, som virkelig er verdt å lese!

 
Ingen bild

Lisa

10 mars 2012 15:07

Hej Johanna

Detta gör mig uppriktigt ledsen över hur det har blivit, jag förstår dig samtidigt som jag blir arg och besviken över våra medmänniskor därute.Det är ett tufft samhälle idag och jag blir ledsen över att vi inte har kommit längre utan använder numera nätet till att hoppa på oskyldiga människor. Jag hoppas att du kommer fortsätta bloggandet , eftersom jag enbart av egoistiska skäl tycker om att läsa om de söta små liven och livet på landet :).

 
Ingen bild

Frida

10 mars 2012 15:59

Usch, det här är ju mobbing! Varför ska man vara elak och spydig mot någon, det är så otroligt obegripligt för mig.
Vill bara ge dig en stor kram och säga att du är bäst. Du verkar vara en sån underbart go människa.
Försök att stå på dig, sträck på dig du är vinnaren, även om det känns ruttet och skit nu.
De som håller på med att vara elaka och spydiga, de ligger det INTE hos dig utan om de själva.

Du har ett sånt underbart sätt att uttrycka dig i ditt skrivande och dina fina bilder talar för sig.
Jag har inte följt din blogg så länge och är en okänding, blev verkligen jätte glad när jag hittade den, tiden rusade förbi.
Du har en glädje, humor, vilja och ett brinnande intresse som smittar av sig på mig och många andra här (hmm..törs jag skriva många andra!!??)
Det har varit trevligt att följa din blogg.

Jag hoppas verkligen du orkar och att lusten till att börja blogga återkommer så småningom, du är grym, glöm aldrig det!

TACK och önskar dig All Lycka till med ALLT!

Va rädd om dig!
Varma kramar

 
Ingen bild

Hilde

10 mars 2012 21:57

Kjempebra at du bestemte deg for å ikke slutte å blogge likevel!
Man kan da ikke la mobbere seire.
Lykke til og varm klem/kram fra meg :-)

 
Frida K

Frida K

10 mars 2012 23:45

Hej!
höll på att få hjärtsnörp när jag såg att du skulle lägga ner bloggandet, skulle sakna att kika på bilderna av dina underbara djur och få läsa om dem (speciellt shettisarna som jag är extremt svag för!) Skulle ha en hel hög utöver min isis om jag bara hade en gård, tid och extra pengar.

Ta inte åt dig av vad alla avundsjuka idioter där ute säger, livet tar ibland snabba svängar och det gäller att hänga med. Man lever bara en gång och om man då inte tar chansen så kanske man i värsta fall missar sin rätta som stått precis runt det där hörnet man "hoppade över". Kör ditt race, lev och njut av livet och vad det har att ge.
Önskar dig bara väl och hoppas på att få fortsätta läsa och ta del av dina underbara djur och ditt härliga sätt att skriva.

Måste även få tillägga att jag beundrar dig och din härliga energi!
Mvh Frida

http://www.fridakarlbom.info.se

 
Ingen bild

Jenny

11 mars 2012 00:22

Neeeeeeeej! Söta, fina underbara du! Sluta inte blogga. Dom blogg är ju helt underbar! Låt inte dom onda vinna. Kram Jenny

 
Erika Leijon

Erika Leijon

12 mars 2012 14:24

Idiotiska människor finns det gott om, verkligen. Men eldsjälar är det ganska snålt om, men en som helt klart är en sån är du. jag tycker verkligen du är stark. En stark människa som inte tar massa skit, riktigt bra gjort!
TYcker verkligen att du är en bra människa, som förtjänar det bästa! Följer din blogg, och kollar in på den flera gånger dagligen. Riktigt spännade att få läsa om ditt liv! Är en riktig djurmänniska själv, så alltid roligt med tips och få svar på sånt man undrat över!
Nu för tiden går jag inte i skolan eftersom jag har en ätstörning, som gör att jg gör av med för mycket energi och går ner i vikt av det, så jag passar på att underhålla mig med din blogg, och det går utmärkt!
Fortsätt kämpa Johanna! :)

http://erikaleijon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Nordin - 4 augusti 2019 21:57

Av Johanna Nordin - 8 september 2016 11:51

Hej på er! Jag borde skrivit det här för länge sedan. Jag har inte tiden att skriva blogg. Det tar för mycket tid helt enkelt även om jag saknar det jättemycket! Jag har valt att istället öppna min fb till offentligt på sånt som ändå skulle visats el...

Av Johanna Nordin - 20 mars 2016 12:12

Förra inlägget blev bara massa babbel. Nu blir det bilder med tillhörande text. Inte i kronologisk ordning. Jag har ju valt bilder från en hel vinter. Fjällbäckens Sarv   Hej en lammkorv tack! Grynet och Leo på väg ut i ladan för hopp ...

Av Johanna Nordin - 4 mars 2016 13:34

Nu var det banne mig länge sedan sist. Har inte haft varken tid, ork eller ens lust att skriva blogg. Funderade faktiskt på att ta ett avskedsinlägg för några veckor sedan men jag testar ett tag till. Det som får mig att vilja sluta är att det finns ...

Av Johanna Nordin - 8 januari 2016 13:41

Då och då får jag frågan om hur djuren klarar kylan. På facebook cirkulerade ett blogginlägg där någon skrev om hästar och kyla, täcke eller inte och vad en forskare kommit fram till. Jag ska återkomma till det. Djuren klarar kylan bra. De är skapt...

Ovido - Quiz & Flashcards