Kennel Krokanden

Alla inlägg den 4 juni 2011

Av Johanna Nordin - 4 juni 2011 19:44

Ja vilken värme det har varit idag! Tur att det fläktat ändå annars hade det varit olidligt att jobba idag. Nu är kravallhagen storstädad för sommaren. nu går i och för sig ston med föl och fåren kvar ett tag till innan betessläpp men grovjobbet gjordes klart idag.

Cleo och Saga fick gå ut i hagen ihop med de andra idag. nu är det Najade som sucktar efter en liten en, förut var Cleo som ett plåster på Röding. Men stona är så snälla mot fölen. saga blev först lite förvirrad vem av de bruna som var hennes mamma och Cleo blev helt ifrån sig av oro. Najade är ranghögre och det märktes att Cleo var rädd att förlora Saga. Men Najade lät Saga undersöka henne och vara nära men när Saga ville testa juvret sa Najade tydligt men snällt ifrån och Saga gick "hem" till sin mamma och så var allt frid och fröjd.

Saga

Saga igen

Röding: "- Men VEM har bajsat så här mycket?! Vad snuskigt!" (hade lagt ihop några högar)

 

"- Matte! Inte Löding bassat så! Näe! Inte Löding!"

Samanta: "-ursäkta finns det plats för fler?"

Finns det hjärterum så....!

Jag blev så less på att ha massa spillhögar i hagen att kratta upp och kasta så jag åkte iväg och köpte de här fårhöhäckarna. Passar utmärkt till shettisarna med. Nu kan de inte kissa och bajsa i maten längre. Har spänt fast de med spännband i träden så inget lyckas välta dem. Nu kan de istället ha mat på fri tillgång och gå och äta när de känner för det. Det är så idylliskt med fåren och hästarna ihop.

Här är en mer rättvis bild på Samantas mage. Ser ut som om det skulle ligga ett helt fyrspann där inne!

 

Saga på upptåg

På lite struttiga ben än så länge. Röding är jättesur för att han, när det äntligen kommer en kompis, inte får leka med henne för Cleo.


Vi hörs!                  

Ovido - Quiz & Flashcards