Kennel Krokanden

Alla inlägg den 5 juni 2011

Av Johanna Nordin - 5 juni 2011 22:00

tycker jag mindre om mkina djur än annars. Idag och härom dagen kändes det som det var helt legitimt att kalla Foxa och Morris för hundjävlar och katten Boris för kattfan! Så här var det:

Boris: Satt på handfatet när jag var på toaletten. Jag hinner bara resa mig halvvägs så tar han ett käckt skutt ner på toasitsen i tro om att locket är på vilket det annars alltid är. Har en skräck att få en katt som fastnar och/eller drunknar i toan. Alla som besöker mig får noga instruktioner hur man går på toaletten här!

just som jag reser mig upp så sladdar Boris rakt ner i toaletten, observera att jag inte hunnit spola efter mig! Jag reagerar blixtsnabbt och får tag i hans nackskinn så bara baktassarna blir doppade. Svär åt honom i rena förskräckelsen och hivar upp och iväg med honom. Han blir såklart livrädd och helt förskräckt han med och kutar iväg med snuskiga baktassar som en oljad blixt och jag efter, fortfarande för arg för att få tag i honom igen. En vild jakt uppstår! Jag vill bara ha ut kattfan så fort som möjligt innan han hunnit runt under alla möbler och upp i alla fönster! Tillslut kom han ut och jag hade en gedigen städning framför mig. SEn såg jag inte skymten av en förnedrad Boris på några dagar....


Foxa och Morris: Morris är en kleptoman. Idag hade han fått tag i disktrasan. Foxa borde ha vett att veta bättre. Hon går fram och fjäskar för honom trots att hon väl känner till hans omutliga humör mot henne när han har ett "byte". Han blir flyförbannad, hade hon förväntat sig nått annat? Foxa vrålar rakt ut och första reaktionen blir att försvara sig men det har hon inte mycket för. Morris går på som en arg symaskin (utan nål dock) varpå Foxa i sin hysteriskt aktiva underkastelse springer runt och pinkar rakt ut så det stänker i hela köket och hallen. Löve Y Doggsen!


Idag på förmiddagen kom Bodil som bodde här när jag flyttade in och hyrde vidare under ett antal månader. Efter det kom min syster med familj. De hade varit i Örebro på gympatävling med min systerdotter. Ebba var kvar med gympagänget så det var bara Sofia, Jonas och Philip.

Sofia och Jonas

Philip älskar djuren och ville gärna hjälpa till att vattna.

Kramkalas!

Världens goaste och bästa kille!

Jo det är jag, på vissa bilder är man ju inte ens lik sig!


Nix det här duger inte. Det är en lång dag imorgon med! Men jag tackar väl vovvarna då att jag får vakna upp i ett skinande rent hem där även väggarna är skurade!


Vi hörs!         

Ovido - Quiz & Flashcards