Kennel Krokanden

Alla inlägg den 6 september 2011

Av Johanna Nordin - 6 september 2011 21:22

får se om datorn och jag kan hålla sams nu och lyckas få ner allt utan nätavbrott.... har tagit hela halva aftonen att ladda upp ett gäng bilder (blir inga "gubbar" idag heller pga seg dator).


Idag var det pressträff för Bonde söker fru i Stockholm. Alla vi åtta bönder var där för att titta på första två avsnitten, möta pressen med intervjuer och fotografering. Hur det gick, dvs vilka som de valt att följa får ni se imorgon på tv.

De hästar ni ser i tv imorgon är Samanta, Najade vd Reijsdrecht och Alice Gold med fölet Fjällbäckens Röding exakt på dagen 1 månad gammal. både Samanta och Najade är högdräktiga.

Fredrik och jag fann varann direkt redan på första infoträffen med inspelningsansvariga i våras. Sedan dess har vi haft regelbunden kontakt via sms, telefon och i söndags kom han hit och hälsade på. Natten till idag bodde vi på hotell i huvudstaden. Pressträffen började redan klockan nio så det fanns rum bokade åt oss. När alla samlats gick vi ut och käkade grekiskt och gick sedan på pub. Gunilla och jag satt dock uppe och ugglade till klockan tre på natten. Om någon tycker att vi ser trötta ut på pressbilder så...tja det finns anledning till det. Vi hade sjukt roligt! 3½ timmas sömn blev det bara, fast å andra sidan var ju det lyx till skillnad på natten till den 6/5 när mitt presentationsprogram sändes. Då satt jag som barnmorska i stallet hela natten och infann mig på nyhetsmorgon klockan kvart över sex på morgonen.

Vänskap vid första ögonkastet...en variant på kärlek vid första ögonkastet.

Jasså tröjan känns igen? Jodå den hade jag på mig på min presentation. Fredrik fick låna mina kläder och kom på att han trivs ypperligt i tjejtröjor hihihi   (yes jag fick dit en "gubbe"!)

  

Såklart han bekantade sig med djuren och speciellt tanterna.

Numera finns även vin på festistetra. känns mycket märkligt att pimpla rödvin med  sugrör.

Han ser ovanligt nöjd ut min lilla trädgårdstomte som numera fått flytta upp till bordet pga en visst brutal schäferfröken. betyder visst otur och de kan visst hämnas nått grönjävligt om något går emot dem så bäst att låta honom hållas....

 

Rumpnisse har skaffat egen kagge. Han brukar då och då klä på sig en hink.

Foxa fick följa med till stan på lunch. Hon skötte sig exemplariskt! Jag blev djupt imponerad och stolt över mitt annars rätt gräsliga yrväder. Hon bara satt och låg bredvid mig, var tyst och stilla och vem som än såg henne kunde nog inte i sin vildaste fantasi tro att det var hennes första riktiga stadsbesök och alla första restaurangvistelse. Foxa är som Mr jäkel och dr Hyde. Hemma är hon vidrig när hon sätter igång och härjar och röjer runt under höga vrål. På tu man hand är hon raka motsatsen. Ofta brukar hundar bli stressiga i miljöer och vara lugna hemma, men inte Foxa.


Avslutar med några bilder från hästhagen:  

Röding        

Saga

 

Vilda och Nirmar vill INTE vara söta på bild!    

Maja och kompisen Ida.


Vi hörs! 

Presentation

Fråga mig

96 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards