Kennel Krokanden

Alla inlägg den 9 april 2011

Av Johanna Nordin - 9 april 2011 13:55

Jag har fått hämta hem Minna tidigare än beräknat. Hon trivdes inte med att ligga på sjukhuset utan var en mycket stressad och olycklig patient. Hon hade fått bo inne på kontoret på Strömsholms djursjukhus efter att hon vaknat upp ur narkosen för att överhuvudtaget kunna slappna av. Min lilla tjorva! Enligt Albano djursjukhus typiskt springer spaniel-beteende som en veterinär sa som jobbade där.

minna var helt omtöcknad och förvirrad av trötthet när jag hämtade henne. Hon hade bara sovit en kort stund efter uppvaknandet och hon tog knappt notis över att det var matte som kom och hämtade henne. Jag var påväg in till Västerås för att handla när de ringde och undrade om jag kunde hämta henne. Skulle in på plantagen och köpa jord och blommor och till djurmagazinet.

Trött och törstig. Köpte med två extra dräkter till henne så de kan tvättas och hållas rena. Tyget är av bomull och andas såklart. Praktiskt för att förhindra smuts stänker upp i såret.

Hemma i vardagsrummet hos matte. Katten gillade också buren.

"badringen" funkar bra istället för tratt iom att såret sitter under magen. Är mycket skönare för hunden än en eländig klumpig tratt.

Buren är som sagt lätt att flytta. Idag har hon legat i solen medan jag planterat lite. Blir bara det nödvändigaste jobbet gjort i stallet idag. Minna går före nu. Hon blir väldigt orolig när jag måste lämna henne. Imorgon kommer mina föräldrar och hämtar henne så hon får bo utan stallbakterier.

Ett försök att skapa en påskgrupp. tänk att det aldrig blir som i tanken! Inser dessutom att det är billigare och blir vackrare att köpa en färdig grupp än att köpa en massa småblommor, "tjafs" och kruka. Jaja nu har jag iallafall försökt!


Vi hörs!         

Presentation

Fråga mig

96 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards