Kennel Krokanden

Alla inlägg den 20 april 2011

Av Johanna Nordin - 20 april 2011 19:19

Ja det är väl kanske igen av mina bloggläsare som missa att jag är en utav de 8 tv-bönderna i årets upplaga av Bonde söker Fru som går på tv4. Första avsnitter är redan inspelat och är på bearbetning och klippning. Nått som inte jag får vara med och "peta" i. Jag är otroligt nyfiken själv! Har bara sett en kort snutt bara för att se mig själv. Vad annorlunda man ser ut mot för i spegeln som vänder en i bilden! Plötsligt ser jag mig som alla andra gör! Vad det där jag? Foton är ju stilla och en helt annan sak    . Jag har ingen aning om jag kommer bli en av de fyra som sedan vid brevutdelningen får vara med i resterande program. Får veta det först då jag med.

Varför jag gör det här? Jo jag hittar inte den jag söker på vanligt vis. Men är övertygad att hon finns någonstans där ute i landet. Så om jag exponerar mig så kanske kärleken kommer till mig med.... Det kan väl få vara min tur nu och träffa nån som älskar mig med? Jag ska inte gå in närmare på det. Med hänsyn till x och så vidare. Har raderat min blogg oxå av den anledningen. Bara för att jag väljer att kasta mig ut i medierna behöver jag inte dra med andra. Kändes lättare att radera än redigera: ta bort texter och inlägg och bilder. Bloggen blev så hattig då (testade det först)och osammanhängande på nått vis. Då kunde jag lika gärna mista allt. Nog om Bonde-Johanna nu   .

Fast föresten:

Mitt varmaste tack till min familj och mina underbara vänner (Gun-Britt, Ida, Ulla, Anna, Kicki, Tessan, Stina och Helena) för ert stöd, uppmuntran och för att ni behöll det hemligt in i det sista! Älskar er!


Jo det blev rätt färg igen   .


Idag var Foxa in till veterinären. Hon har plötsligt fått öroninflammation i vänsterörat. Lilla pluttan! Örat hänger på halv flagg och som den schäfer hon är har hon JÄTTEont. Hade det varit nån av springrarna hade de knappt brytt sig. Men schäfrar är självömkande typer. Högljudda och extremt känsliga. Låter som hon dör bara när jag håller i henne för att komma åt med örondropparna, då är jag flera dm från örat! Ja jösses....

Hann in på Rusta och konstatera att de har ett växthus, men den minsta varianten kostade 3000:-!! Var mer än vad jag ville satsa på för ett par gurkor... Undrar hur många gurkor jag kan köpa i butiken för att komma upp i den summan? Får se om jag ids klura ut nått provisoriskt (fult) hemmabygge. Känns ju inte heller kul att fula ner altan med nått klåparbygge. Det blir nog helt enkelt inga gurkor eller också får de växa i blomlåda utmed husväggen och det som kommer det kommer. Har jag tur blir det en liten liten picklesgurka iallafall   .


Vi hörs! 


Presentation

Fråga mig

96 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards