Kennel Krokanden

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Johanna Nordin - 7 februari 2011 20:16

Ett gott skratt förlänger livet. Helt sant. Positiv inställning gör saker lättare. Idag skrattade jag högt och varje gång jag gick förbi getterna i deras nya bostad. De är för söta och så lyckliga!

Värsta bästa läget!

"- Men du, sa hon inte nått om sjöutsikt också?"

 

Såklart de fick med sig sin namnskylt! Här utanför ska jag fixa en hage åt dem bredvid hästarna så de har sitt egna. Fram tills dess får jag leda dem till och från hagen och ibland får de gå lösa på baksidan och gnaga sly. Någon liten vinbärsbuske kanske försvinner, men vad gör det? De är ändå så gamla och taniga att jag ändå ska byta bort dem. Getter äter alla buskar uppifrån och ner.

               

Buskar är mumsfilibabba! Här är dagens skörd.


Jennifer var här och red Jazzo idag. Hon fick träna på att ställa honom och ha pensionärsgympa med honom. Flytta bakdelen bl.a. Jobbigt och heeelt onödigt enligt Jazzo. Han ville helst stå stilla och pratade med gänger i lösdriften som genast kommer fram och hänger vid scenen (ridbanan) när lampan tänds. Det är deras kvällsgöra och dagens höjdpunkt. Lycka är när lampan tänds och någon kompis får jobba där inne!

Just nu är det vidrigt halt. Bara de med skor/brodd på alla fyra får jobba, resten måste tyvärr stå i hagarna. Ska nog åka in och sko Maja och Pontus också så de kan jobba igen. Maja måste gå. Hon är som en duracellkanin som bara går och går och går. Benen går som trumpinnar och hon måste få utlopp för sin inre energi. Men vad gör man när hästen riskerar att bryta sig i halkan? Hon är bara framskodd och ofta funkar det utmärkt men inte på blöta isgator. Som det verkar nu tycks ju isen vara här för att stanna ett tag. Pontus behöver jobba med inkörningen och löshoppas. Maja köras, löshoppas och ridas.


Idag var min pappa och Milton här och vi hjälptes åt att bära ner en bokhylla från andra huset. Mina vovvar var i lyckorus över att hitta massa strumpor och gamla vantar och hade tillslut ett dussin ute i trädgården. Men vaddå? De hjälpte ju bara till att flytta grejer, på sitt lilla vis  . Plockade bland agilityhindren idag och längtar så efter att kunna rigga upp och träna igen. Men på den här isen och snö går det inte så vi får vackert vänta ett tag till.


Vi hörs! 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

96 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards