Kennel Krokanden

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Johanna Nordin - 18 maj 2011 20:19

Gun-Britt har fått agera kameraman idag och jag improvoserade som själva objektet. Vilka skattsalvor vi fick! Jag hade fått i uppdrag av produktionen att göra en liten hemvideo som ska läggas ut på tv4:as hemsida. Först försökte vi hitta en plats i trädgården men inte allt för rörig bakgrund. Testa att stoppa in mig i bland blommande fruktträd med jag försvann som ett vilset bi. Gick ner till hästhagarna och jag satte mig i hagen hos Figaro. Men han hade svårt att samarbeta i kameran och jag kände att hälften av fokus låg på honom och hans tänder. Kändes som om han kunde ta en tugga vilken sekund som helst och i ett obevakat ögonblick drog han näst intill omkull mig. Vi skrattade gott åt våra tappra försök   . Hade jag valt den filmen så hade folk iaf fått sig ett skratt när jag samtidigt försöker hålla masken och säga med ett flin "det är fördel om du kan och törs hantera såna här illbattingar  som helst äter upp dig". När vi så tillslut fick till en bra film där även hästen samarbetade väl så skrapade vinden och förstörde ljudet. Karamba! Börja om från början...


När vi så fått till två filmer packade vi ihop och åkte upp till Hacksta gård och satte upp två extra eltrådar mot Nallebjörnen. Nej inget rovdjursstängsel utan krypsäkrat för en viss liten ungponny som gärna klättrar ut snyggt och elegant utan att ens lämna spår efter sig. Fattar inte hur han lyckas åla sig igenom 5 trådar utan att ens göra åverkan på stängslingen! I och för sig var det då ingen el i trådarna då den jordade mot gödelstacken men ändå! Sen jag grävde runt lite under trådarna och flyttade undan dyngan har han inte gått ut något mera.

Jalle var bussig och la upp en grushög så även småttisarna Pontus, Piggelin och Nalle ska nå till vattenkoppen. Nu är det klart för första betessläppet   . Åsa har lovat att komma och ha två händer så vi kan ta upp alla sju grabbarna på en och samma gång. Nu ska vi bara hitta en dag när alla händer kan   .


Fotograferade lite mellan varven. Kunde helt enkelt inte låta bli. Men är missnöjd med bilderna, skärpan ville inte som jag ville trots massa försök och olika vinklar och fokuseringar. tillslut gav jag upp och tyckte av ändå med ett surt mutter.

   Efter den här vägen brukar vi rida ibland när vi vill ta lite längre runda med sadelväskan fylld med bullar och kaffe.

 

tänkte att jag ska göra en bildbloggning någon dag. Jag tog ju bort mina gamla inlägg men har massor fina bilder som ligger uppladdade och klara att användas. Om inte annat så vill jag använda dem igen och återuppleva fina minnen.


Vi hörs!      

Ovido - Quiz & Flashcards